2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 27 پست
یبار ۱۹ یبار ۲۲ اما تو ب این چیزا فک نکن من وضعیتم خیلی خاص بود و شدیدا دهانه رحمم آسیب دیده بود&nbs ...

من سه بار سقط داشتم ولی بدون سرکلاژ تو هفته های بیس به بالا اخری ۲۳هفته بود ولی اینبار سرکلاژشدم به امید خدا الان۲۳هفتم امیدوارم ک‌دیگ‌ناامیدنشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها مرسی که گفتی من طبق تاریخ پری۱۷هفته و۲ روز ولی سونو ۱۷و۵ روز  طول سرویکسم ۳۰ بود خوبه واسه ...

۳۰ ک خیلی خوبه نگران نباش فقط استراحت کن سنگینی بلند نکن پله نرو دیگه اصلا موردی نداره استرس ب خودت راه نده

۳۰ ک خیلی خوبه نگران نباش فقط استراحت کن سنگینی بلند نکن پله نرو دیگه اصلا موردی نداره استرس ب خودت ...

ممنون از اینکه  جواب دادی🌹❤

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
مال من سونو از پریود یه هفته جلوتره منم باهمون سونو حساب میکنم

منم سونو حساب میکنم 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اونکه از واژن انجام میدن مک دونالده  شکمی فرق داره یا ب صورت لاپراسکوپیه یا مث حالت سزارین شکم ...

راستی من تو غربالگری دوم ریسک زده بود دکترم گفت ستون فقرات مشکل داره فرستاد برم پیش دکتر قطبی زاده نامه داد رفتم اونم گفت احتمالا ستون فقرات ولی درصدی هست  سونو کرد گفت خداروشکر ستون فقرات نرماله فقط خونرسانی نمیدونم از راست یا چپ به جنین ضعیفه واسم اسپرین نوشت. خیلی میترسم کسی دیدین اینجور باشه 

عکس غربالگری دوم ک‌فرستادین میشه ازاون یکی صفحه عکس بدین

منو میگی من اینجا نفرستادم

منو میگی من اینجا نفرستادم

سلام استارتر

من دوتا سقط داشتم ۱۸ و ۱۵

هردوتا پارگی کیسه اب و طول سرویکس کم

قرار بود دومی سرکلاژ بشم که دکتر دیر انجام داد و قبل سرکلاژ کیسه اب پاره شد

هر دوبار کورتاژ شدم

قبلش بارداریا هم دوبار کورتاژ تشخیصی شده بودم

الان نمیخام ریسک سرکلاژ مک دونالد رو داشته باشم

میخام به راست سرکلاژ شکمی بشم

انجام میدن؟