2777
2789
عنوان

حق با منه یا نه؟

267 بازدید | 33 پست

من پدرومادرم فوت شده.دوتا خاهر دارم.چند روز خونه پدرمرحومم جمع بودیم.

خاهرم یه دختر ۹ساله داره که من عاشقشم.بعداز ظهر نشسته بودیم که دختر خاهرام داشتن با وسیله بازی چسبونکی که اسمش نمیدونم چیه شی میساختن که دختر خاهرم گلسر درست کرد با چسبونکی ها و زد به موهاش و هیچ جوره از موهاش در نیومد

و آروم آروم این کارو کردم و خاهرم هی فحش و دادو...بالاخره چسبونکی ها رو دراوردم و رفتیم همگی پارک.تو راه یه دفتر ۲۰تومنی خاهرم واسه دخترش خرید .دخترش گفت پلاستیک دارم نگیر و دفترش رو گذاشت پیش بطری آب و دفتر پایینش خیس شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتیم پارک خاهرم دفترو دیدو زنگ زد به شوهرش و بدی دخترش رو گفت و از اون طرف گوشی رو داد به دخترش که با باباش صحبت کنه و دخترش هی گریه میکرد.باباش دست بزن داره

خاهرم هی میومد میزد تو سر دخترش و فحش میداد.بارون میامد رفتم با دخترش زیر درخت.دخترشم هی گریه و میترسید از باباش‌چون باباش یه بار دخترش رو پرت کرد و چونه دختر خاهرن تا گوشتش پاره شد 

بعد دوساعت رفتیم خونه بابام وخاهرم خونه بابام بود تا اومدیم شروع کرد به دخترش فحاشی که کاش تو تصادف مرده بودی.دخترش یه بار تصادف کرد 

هی دادو فحش.من گفتم ما اومدیم دور هم خوش باشیم و...بعد دیدن تمامی نداره ساعت ۱۱ شب گفتم من میرم خونمون بعد اون یکی خاهرم گفت نرو

منم دیدم خاهرم داره فحش و کتک بچه رو میزنه دیگه داغ کردم و گفتم خدا نابود کنه کسی که اذیت میکنه.دخترشم آروم آروم بودوگریه میکرد