2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دیدم اسمش گلبرگ بود بهش میگفتن اسمش قشنگه🤷🏻‍♀️

😄😄😄😄😄😄

اون تو روش بوده میگفتن قشنگه 

😄😄😄

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

😄😄😄😄😄😄 اون تو روش بوده میگفتن قشنگه  😄😄😄

آخه اصلا لزومی نداشت بگه قشنگه

استادش بود و درمورد درس داشت صحبت می‌کرد که اسمش رو پرسید و اینم گفت گلبرگ گفته قشنگه😄

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️

اسم دوستم گلبرگه 

گلی صداش میزنیم 

باحاله

قدم نو رسیده مبارک ❤🥰

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

😐😐😐🤐🤐🤐

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

از نظر من خیلی زشته.

نمیدونم چرا یاد برگای دلمه میوفتم با شنیدن اسم گلبرگ(همون برگ مورو میگم

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

با احترام نه

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

چرا من خوشم اومد

ولی نه به عنوان اسم فرزند

شاید اسم انگشتری که عاشقشم یا مجسمه

یا ماهی اکواریوم بزارم

کلا وسایل خونم اسم دارن اونایی که عاشقشونم

شایدم از تنهایی بیش از اندازه اینکارو میکنم

در هر حال واسه فرزند مناسب نیست