2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهو بی دلیل دلم گرفت 

یهو بی دلیل زدم زیر گریه و به خدا گفتم من اینی نیستم که الانم کمکم کن خودم باشم...

انقد اورتینک کردم که حس میکنم دیگه مغزم داره نمیتونه دیگ مغزم تحمل اورتینکامو نداره و این بده 

یا فکر میکنم به گذشته

یا یکی یقه مو میگیره میبرتم اینده میگه تهش چی میشه؟

این ادمی که خودم و اطرافیانم ازم ساختن نیستم... 

حتی اگه باشمم نمیخام این باشم 

نمیخاممم نمیتونم من برا چیز دیگه ای ساخته شدم من نباید منزوی یه گوشه اتاق هی به قبل و بعد فکر کنم 

چقد منو از من در آوردن... 

ببخشید تو تایپکت درد و دل کردم💔

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

دو سه شبه ۲ به بعد میخوابم ساعت خوابم بهم ریخته

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

داستانش طولانیه ولی سر یه قضیه ای خیلی استرس دارم دلشوره شدید اما باید تا صبح صبر کنم ببینم چ خاکی میتونم بریزم سرم

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 
عافیت باشه ساعت چند رفتی حموم

از ۱۲ مشغولم اول پاها....دستا...صورتمو....اپیلیدی کردم.....بعد توالت شستم بعد رفتم یه دوش گرفتم و اومدم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
خواعش میکنم عزیزم🙂❤ انشاالله همه چی اونجوری که دلت میخواد حل بشع🙂  

خودت چرا بیداری

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:)))