2777
2789

پزشکی اگه میخونید، سختتون نیست هم زندگی کردن هم پزشکی خوندن؟

نمیشه به خانواده رسید نمیشه تربیت بچه ها رو درست دست گرفت؟

یا شغلای دیگه که سر و کارشون با بیمارستانه. 

پشیمون نیستید وقتی ازدواج کردید و تو این شغل و درساش بودین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت هست ولی محاسن خودشو هم داره. باز بستگی به جایگاهت توی بیمارستان داره

من خیلی میترسم از پزشکی که نتونم به زندگیم برسم و نه شغلمو داشته باشم نه زندگیمو.

همش اطرافیانم میگن کارای بیمارستانی زن رو اذیت میکنه.

از طرفی دوست دارم پزشکی رو و خیلی نا مطمئنم و نمیفهمم چیکار کنم

من پزشکی میخونم و مجردم (۱۹ سالمه) همینجوریش درس خوندن وقت زیادی رو ازم میگیره به نظرم موقع تحصیل ...

بعد از اون که وارد شغل شدید چی؟

واسه اونم که باید وقت زیادی گذاشت

نظرتون راجع به اون بخش زندگیتون چیه؟ راضی این؟

چون جایگاه اجتماعی بالایی داره نمیخوام خودمو گول بزنم باهاش خیلی میخوام مطمئن برم تو این رشته، یا نرم

بعد از اون که وارد شغل شدید چی؟ واسه اونم که باید وقت زیادی گذاشت نظرتون راجع به اون بخش زندگیتون ...

راضی بودن یه چیز نسبیه

بستگی به فرد داره

چیزی که من میبینم اکثر مردم چه پزشک چه غیر پزشک راضی نیستن از زندگیشون ولی خب پزشکی در کنار تمام سختی هاش موقعیت های خوب و زندگی نسبتا خوبی رو در نهایت برای آدم ایجاد میکنه

در کل باید بگم که باید توی پزشکی صبور بود. خیلی صبور

و اگه هدفت اینه که زود ازدواج کنی و صاحب بچه بشی پزشکی گزینه ی خوبی نیست

نه ولی امسال اگه قبول بشم نمیدونم چیکار کنم کلا خیلی گیجم در مورد رشته ها

ببین توی رشته های تجربی اگه تونستی دندان بخون . داروسازی بخون.‌علاقه خودت به چیه؟ به علاقه ات خیلی توجه کن. پزشکی الان توی مطب کارهای زیبایی میکنم و درآمد خوب دارند. ولی اولویت اول علاقه و استعداده. چون سختی ها رو هموار می‌کنه. هرکاری سختی هاشو داره. بیمارستان از این نظر که میتونی شیفت جابجا کنی حسن داره. ولی اگه پزشکی رو بخاطر پولش انتخاب کنی به خودت و مریض ها ظلم کردی.

راضی بودن یه چیز نسبیه بستگی به فرد داره چیزی که من میبینم اکثر مردم چه پزشک چه غیر پزشک راضی نیست ...

هدفم اصلا زود ازدواج کردن نیست.

فقط میدونم که طبیعتا یه روزی باید ازدواج کنم و بچه دار بشم و با توجه به چیزایی که دارم تو جامعه می‌بینم تربیت بچه خیلی باید بادقت باشه که انگل جامعه نشه😬😑

و اصلا پرستار بچه و ... رو قبول ندارم یا اینکه بزارمش پیش مامانم. از الان به این فکرا افتادن نمیدونم چقدر درست یا غلط باشه اما واقعا برام مهمه. حیفمم میاد ۱۲ سال درس بخونم بعد بشینم تو خونه.

به فرسودگی شغلیش هم فکر می‌کنم و اصلا نمیدونم علاقه دارم بهش یا نه. انقدر در گوشمون خوندن پزشکی که فکر می‌کنیم واقعا دوسش داریم. اما گاهی وقتا اینطور نیس

هدفم اصلا زود ازدواج کردن نیست. فقط میدونم که طبیعتا یه روزی باید ازدواج کنم و بچه دار بشم و با توج ...

موافقم

هر وقت واقعا مطمئن شدی که علاقه داری برو سمتش

اگه مرددی خیلی اذیت میشی بری سراغش 

ببین توی رشته های تجربی اگه تونستی دندان بخون . داروسازی بخون.‌علاقه خودت به چیه؟ به علاقه ات خیلی ت ...

نه اصلا در آمد و پول مدنظرم نیست فقط در حدی که وابسته کسی نباشم و کلا آدم ولخرجی نیستم.

داروسازی اطرافتون دیدین که راضی باشه و مشغله زیادی نداشته باشه؟ 

گفتار درمانی چطور؟ اونو جدیدا بهش بر خوردم و حس می‌کنم دوسش دارم. نوزادا رو هم خیلی خیلی دوسشون دارم.

نه اصلا در آمد و پول مدنظرم نیست فقط در حدی که وابسته کسی نباشم و کلا آدم ولخرجی نیستم. داروسازی اط ...

ترازات به چی میخوره؟ در حد پزشکی و دندون هست؟ ببین بحث ولخرجی نیست. خرج زندگی بالاست. دندون فوق‌العاده است. قبولی توی مقاطع دکتری حرفه ای طبقه اجتماعی زندگیتو تغییر میده. الان هرکسی ۳۲ دندون توی دهنش داره. از پر کردن ساده بگیر که نزدیک دوتومن حداقل هزینه است.یعنی روزی فقط دوسه تا فقط دندون پر کنی درآمد خودتو داری. همیشه هم مشتری خواهی داشت. . تایم کاری دستته.درآمد خیلی خوبی داری. فیزیوتراپی هم خوبه. توی مقاطع کارشناسی

ترازات به چی میخوره؟ در حد پزشکی و دندون هست؟ ببین بحث ولخرجی نیست. خرج زندگی بالاست. دندون فوق‌العا ...

اخه اصلا دوست ندارم دندون و فیزیوتراپی رو.

گفتار درمانی رو چطور؟ خوب نیست فضای شغلیش؟

فعلا نظرم رو پزشکی و گفتار درمانی و داروسازی هستش

هیشکدومشم نزدیک به هم نیست😁