2777
2789
عنوان

لطفا بیاین مهمه🥲

208 بازدید | 19 پست

بچها الان میخام رنگ مشکی بزارم رو دکلره چن دقیقه باید بمونه؟ ماساژم بدم؟ یکی بم یاد بده مرسی🐣🤎

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

قشنگ موهاتو داری داغون میکنی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ‌ ان دو ۴۵ دقیقه بزار رو موهات بعد برو حموم کف سرتو طی بکش راحت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣از دست تو

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
خوب والا تو اگر دلت پرکلاغی میخاس چرا دکلره کنی

مشکی ضررش برای مو از دکلره بدتره 

🥲اگ جای من بودی همین کارو میکردی

خوب دلیلشو بگو راهنماییت کنیم نه اینکه بری سریع مشکی کنی کلا موهاتو بسوزونی