2777
2789
عنوان

دارم جون میدم تورو خدا‌کمکم کنید

220 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها چن وقته تا میخابم با حس مرگ بیدار میشم تپش قلب شدید عرق میکنم باید برم تو ی هوای ازاد و راه برم تا حس مرگ ازم دور شه و بدونن زندم...ی ماهه اینجوریم خیلی خیلی حس بدیه هرشب شبی چن بار میاد سراغم روزا هم بگی نگی میاد سراغم بچه ها کسی هست اینجوری باشه ۲۵هفته بارداری هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم هیچ مشکلی ندارم فقط فوبیای جاهای تنگ رو دادم

خب وسط حال بخاب با سوره چهار قل و ایتلکرسی و حمد سوره عالیه اگه تاثیر نذاشت تو گلاب هر شب ی قاشق وردار ایتلکرسی بخون بخور اگه اثر نذاشت هرچی میگی بیا بگو 

کولر روشنه ...خیلی حس بدیه دهنم خشک میشه تپش قلب شدید میگیرم احساس غش دارم وای خیلی بده 

مطمئنید که خدای نکرده مشکل قلبی ،تنفسی یا... ندارید ؟ 

اونجور که دکتر گفته دچار تنگنا هراسی هستید، که خیلی از ادما دچارشن مثل خودم ولی دیگه تو خواب که اینجوری نمیشن...

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

مطمئنید که خدای نکرده مشکل قلبی ،تنفسی یا... ندارید ؟  اونجور که دکتر گفته دچار تنگنا هراسی هس ...

چرا مشکل تنفسی ک قبلا داشتم رو بارداری اولمم اینجوری میشدم ولی خیلی خیلی کم بود 

چرا مشکل تنفسی ک قبلا داشتم رو بارداری اولمم اینجوری میشدم ولی خیلی خیلی کم بود 

احتمالا از همونه ولی خب نمیشه اینجوری اگه خیلی اذیت میشید دوباره برین دکتر 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️