2777
2789
عنوان

گرفتگی معده و کتف

1740 بازدید | 20 پست

سلام دوستان لطفاً اگه تا حالا کسی اینطور شده بگه .

حدودا ده روزی میشه .اوایل معده ام بهم ریخته بود نفخ و بی حالی  رفتم دکتر گفت عفونت معده است قرص داد نتونستم بخورم، چند روز بعد سمت کتفم و پشتم شروع کردن گرفتن ..الان طوری شده ک بعضی وقتا نفسم میگیره ، یکی ماساژ میده پشتمو آروم تر میشم.. صبح ها ناشتا امپرازول میخورم و فاموتدین برای معده و ...

کسی تجربه ای داره ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زخم معده با میکروب معده داشتم و این علایم داشتم بایدآنتی بیوتیک مصرف کنی تا خوب بشی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
تو‌ هم احساس خفگی داشتی از گلوت ؟ بخاطر گرفتگی 

بله حتی فکر میکردم قلبم مشکل داره چون احساس سنگینی تو قفسه سینه هم داشتم شما هم اینجورید

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
بله حتی فکر میکردم قلبم مشکل داره چون احساس سنگینی تو قفسه سینه هم داشتم شما هم اینجورید

دقیقا احساس خفگی حتی گوش چپم هم احساس میکنم یکم گرفته، همه اینا از معده است یعنی ؟ دکتر گفت ویروس جدیده ..نمی‌دونم همون آنتی بیوتیک هامو شروع کنم آخه ننگی نفس بهم میدادن .. اسم آنتی بیوتیک شما چی بود 

دقیقا احساس خفگی حتی گوش چپم هم احساس میکنم یکم گرفته، همه اینا از معده است یعنی ؟ دکتر گفت ویروس جد ...

این علایم بین مشکل معده و خدانکرده قلب مشترک هستن اگر از معده باشه با مصرف آنتی بیوتیک کاملا رفع میشه ولی شما حتما پیگیر باش .اسم داروها یادم نیست اون موقع دکترم داروهای خارجی داد 

این علایم بین مشکل معده و خدانکرده قلب مشترک هستن اگر از معده باشه با مصرف آنتی بیوتیک کاملا رفع میش ...

نه مطمئنم از معدمه اسماشون رو میگم یه چک کن ببین اینا نبودن .. تیندازول، بیسموت، اموکسی سیلین ، رابزول..

اینا رو یکی دو روز خوردم دیگه نخوردم چون یکم احساس تنگی نفس داشتم ولی الان خیلی بیشتر دارم اذیت میشم 

یه قرصی هم ک الان خوردم یکم آروم شدم متوکاربامول ک شل کننده عضلاته..

نه مطمئنم از معدمه اسماشون رو میگم یه چک کن ببین اینا نبودن .. تیندازول، بیسموت، اموکسی سیلین ، رابز ...

بین اینا فقط بیسموت یادمه اما دوره درمان سه هفته ای بود

اره دقیقا گفت دو هفته بخور اینارو بعد خوب نشدی بیا پس باز شروع کنم به خوردن 

بله اون میکروب فقط با دارو از بین می‌ره اگه با داروها اذیت میشی به دکترت بگو عوض کنه

چرا داروهاتو نخوردی؟اون حس گرفتگی بخاطر اسید معده هست 

نمیدونم از کدومشون بود یکم حس تنگی نفس بهم میداد ولی الان ک فکر میکنم همون تنگی نفس رو همین الان هم دارم ..