2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا که متوجه میشن حساب رو خودت بستی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

که چی بشه؟

خوب میریزه حساب دادگاه که بعد دادگاه بهت بده😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
حساب هام. رو ببندم تا نتونه پولی بریزه تا من به جرم پرداخت نکردن نفقه ازش شکایت کنم

نه،نفقه صرفا پول ریختن نیس همین غذا و لباس و اینایی ک داری نفقت خساب میشه توخونه اون زندگی میکنی .نهایت بگه دستیم بهش پول میدادم حسابی نبودع ک براش واریز کنم.

چرا اینکارو میکنی؟ خوب برو جدا شو دیگه  این مسخره بازیا چیه

معلومه اخلاقش نرمال نیست😜

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
برات می‌ریزه به حساب بعد دروغ بگی ترک انفاق کرده؟واقعا خوشی زیر دلتون زده بعد تو چ جور وجدانت راحت م ...

نمیربزه میخوام کاری کنم ک یهو نریزه من خونه بابام هستم اون قفل در رو عوض کرده 

حساب هام. رو ببندم تا نتونه پولی بریزه تا من به جرم پرداخت نکردن نفقه ازش شکایت کنم

دادگاه وقتی میبینن که حسابهات بسته س کار به اون بدبخت ندارن وقتی حساب کسی بسته بشه چ جور پول میریزن حساب بعد تو هم که با سوي نیت این کار رو انجام میدی خودش حرم هس