2777
2789
عنوان

ترکای عزیز بیاید یه لحظه🌹❤️

108 بازدید | 16 پست

میخوام ترکی یاد بگیرم از کلمات اول شروع کنم یا جمله های کوتاه...

ترکی استانبولی و ایران خیلی باهم فرق میکنن؟

الان میخوام از همین ایرانو یاد بگیرم

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

به نظرم از اول استانبولی یاد بگیر

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استانبولی یاد بگیر  اره تا پنجاه درصد فرق داره

پس خیلی فرق داره

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر
پس خیلی فرق داره

من تورکم 

ترکی استانبولی رو متوجه نمیشم اصلا به جز کلماتی که شبیه کلمه های ماست

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
میخوای چیکار زبان ترکی رو یاد بگیری 😂 من خودم تورکم با این حال هی تپق میزنم و ترجیحا فارسی صحبت می ...

عاشق زبان ترکی ام یاد نگیرم عقده ای از دنیا میرم🥲😂💔

من تورکم  ترکی استانبولی رو متوجه نمیشم اصلا به جز کلماتی که شبیه کلمه های ماست

عه ولی خوب من که فعلا ایرانم نهایت یه مسافرت برم ترکیه همین ایران رو یاد بگیرم بهتره

ترکی استانبولی کلمات انگلیسی توش وارد شده ترکی ما هم فارسی چون اجباریه تو مدارسش اکثر لغتاش فارسی شد ...

دیگه الان تو همه زبانا انگلیسی وارد شده

عه ولی خوب من که فعلا ایرانم نهایت یه مسافرت برم ترکیه همین ایران رو یاد بگیرم بهتره

یاد بگیر

ولی اگر تو شهر ترک ها زندگی نمیکنی به دردت نمیخوره

من شخصا میخوام از تابستون کوردی و عربی یاد بگیرم 

البته عربی تا حدودی میدونم طرف چی میگه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍