2777
2789

بچه ها همیشه با حرفاش ناراحتم میکرد ولی بخدا هفته پیش دیگ نکشیدم باردارم وارد ۶ ماه شدم 

جاریمم بارداره اونم ۸ ماهشه اون جلوش هی میگه باید طبیعی بدنیا بیاریم بچه رو من ب کلاساش میرم از الان

وای من واقعا نمیتونم طبیعی فوبیاشو دترم بدنمم نمیکشه

مادرشوهرم برگشته با انگشتش میگه باید طبیعی بزایی

ت استخونات درشته بهم گفت ت ببین وقتی ۸ ماه شدی چی میشیییی ولی جاریت اونطوری نیس سبکه 

بخدا من چاق نیستم فقط یکم قدم بلنده

حالا ی هفتس نرفتم خونش وقتی این حرفاروزد من گریه کردم نتونستم جلو مو بگیرم بخدا تا صبحش نخوابیده بودم

زیر دلم سفت شده بود میترسیدم برا بچم مشکلی نشه

خواهرشوهر کوچیکم اونجا بود کوچیک ک چ عرض کنم از من ۱۵ سال بزرگه ، ی من برگشت گف حق نداری پاتو بذاری اینجا ب مادر بیاحترامی کردی اینا 

شوهرمم از حرفس ناراحت شد ولی نذاش جوابشو بدم گف کدورت ب بار میاد

مادرشوهرمم بهم برگشت گف خیلی آدم پستی هستی مگ من چی گفتم

منم گفتم ت هم زیون بدی  ااری از خونش خارج شدیم

دوسه روز پیشم شنیدم جاریم گفته به مادرشوهرم ت باید جواب عروس کوچیکتو میدادی مگ من چی گفتم ک این جاری حسود از خود راضیمم اینطوری میگ بهش ، مادرشوهرم مگ کم جواب منو داده

والله الان شوهرم میگ تا موقع زایمانت نرو اونجا میترسم ب بچه صدمه وارد شه،

حالا فردا دومین سالگرد پدرشوهرممه، مراسم گرفتن براش پدرمادرمم دعوت کردن شام ، اون جاریم پدرمادرشم میاد 

من موندم مجبورم ک برم اما نمیدونم چطوری رفتار کنم

ک هم مادرشوهرم هم خواهرشورم هم جاریم یکم پشیمون حرفاشون شم واقعا ناراحتم

کمکم کنین بچه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب در جواب مادرشوهرت فقط گریه کردی یا حرف دیگه ای هم زدی که خواهر شوهرت همچین گفت؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

به نظرم با هماهنگی همسرت ، یه نیم ساعت آخر برو و با پدر و مادرت برگرد خونه 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

من بودم نمیرفتم 

میگفتم از وقتی اونجوری گفتین حالم خوب نیس بچم استرسی شده 

وقتی شوهرم میگه نرو 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

اگروضع شوهرت خوبه برو سزارین اختیاری 

ببخشیداما خواهرشوهرمن خیلی ادا اطفار میمودنمیتونم طبیعی بزام اینطورم اونطورم سزارین کرد بدنش رومیبینی حالت بهم میخوره ولی من که طبیعی زایمان کردم خیلی اندامم روفرمه شکمم زودجمع شد 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

چقد بهشون رو دادید که تو خصوصی ترین مسائل دخالت میکنن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

واقعا چیز مهمی نگفته... گفته طبیعی بیار بگو باشه بعد برو سزارین کن همین

آدم تو بارداری بخاطر هورمونا خیلی حساس میشه شاید چیزی نباشه از نظر منو شما ولی اسی بارداره ناراحته

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40