2777
2789

یه تاپیک دیدم که ازخدا ناراحت بود میگفت برام دعا گرفتن وفلان ازخدا دلگیر بود چرا بندهاش توسرنوشتش دست میبرن،،

خاستم بگم عزیزم یه باطل سحر قوی هست ک بهت بگم دعای اگر واست گرفته شده باشه  همون لحظه باطل میشه  ، باید بری حموم غسل باطل سحر انجام بدی که با نمک وگلاب انجام میشه یکم پیچیدس دستورشو بزنید گوگل ،❤🤝تازه علاوه بر باطل کردن سحر برای دختران مجرد برای کسایی ک توکارشون گره افتاده این غسل خیلی مناسبه

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره جن و بقره هم خوبه فقط موکل های دعا خیلی اذیت میشن منو خیلی اذیت کردن 

اذیت میشن چون قران همش نوره و اونا سیاهی و تایکی و انشالله به برکت قران همه انرژی های منفی و میرن فقط با قران نماز رو هم بخونیین و دعا هم خیلی خوبه مثل معراج و زیارت عاشورا و مناجات اقا امام علی و دعای یستشیر  التماس دعا

اذیت میشن چون قران همش نوره و اونا سیاهی و تایکی و انشالله به برکت قران همه انرژی های منفی و میرن فق ...

من فعلا دو ساله به قرآن پناه آوردم نجاتم داده پیش دعانویس نرفتم واقعا معجزست حیف دیر فهمیدم 

باز برمیگردن که  

من هر روز میخونم سه بار خیلی کمتر حسشون میکنم زندگیم رو رواله اوایل شروع به خوندن اره اذیت میکنن خیلی بعد دو سه هفته نه دیگه نمیتونن کاری کنن فقط باید هر چی شد ادامه بدی ممکنه دعوا بشه مریض شی دزد مالتو ببره کابوس ببینی ببینیشون و ... فقط باید ادامه بدی 

هفت بار سوره تکویر هم خوبه