2777
2789
عنوان

کاری بدی کردم بیاید

237 بازدید | 26 پست

با یک نفر توی اینستا آشنا شدم هک میکرد منم از تلگرام بهش شماره همسرم دادم البته با یه خط دیگه رفتم وقبلش هم بازگشت به کارخانه زدم بعد پول ریختم گفت اگر بیشتر پول ندی چت و اسم و فامیله رو میدم به طرف

اشتباه کردی اگه میخوای ک همسرت نفهمه اون طرف میتونه به همین‌ بهونه ازت اخاذی کنه و حتی برات داستان درست کنه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش پول نده 

ندادم بعد کلا قبلش اومدم گوشیم رو بازگشت به کارخانه زدم و فقط تلگرام نصب کردم بعد که دیگه فهمیدم دروغه خط رو درآوردم و دوباره بازگشت به کارخانه زدم

سلام وقتتون بخیر دوستان عزیزم من به کمکتون احتیاج دارم.من واسه پایان نامه ارشد معماریم میخوام پرسشنامه پر کنم .تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها چون الان پایان نامه ام به پر شدن این پرسش نامه ها نیاز داره ، یه سری عکس نمای ساختمان های معماریه باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/xSQBhOkt

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

ایشالا هرچی از خدا می خوای بهت بده 🙏🏻

[QUOTE=296145704]اشتباه کردی اگه میخوای ک همسرت نفهمه اون طرف میتونه به همین‌ بهونه ازت اخاذی کنه و ...

چمیدونم اینجور آدما چت فیک میسازن یا ممکنه خودتو هک کنه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..