2777
2789
عنوان

اونایی که سال اول هیچیییی نخوندن ولی سال بعد خوندن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 33 پست
لطفاً یه چیزی بگین بهم 🥺

میبخشی پدرتون چه بیماری داره؟دارو میخوره؟خب اگه بیماریش شدیده شایدنیازبه بستری داشته باشه

بنظرم بااین شرایط خونتون سال بعدم شرایطتت همینه 

امسال هرچی قبول شدی برو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو خودت از همه بیشتر خودتو میشناسی اگ بمونی میتونی بخونی ؟من امسال سومین سال پشت کنکور بودنمه ...

من هدفم بزرگ نیست هر چی کار داشته باشه میرم فقط از خودم مطمئن نیستم که جا نزنم

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
به نظرم پشت کنکور نمون اگه میخای رشته بدون کنکور برو و در کنارش برای کنکور تلاش کن  از تجربیات ...

همه میگن نمیشه درس خوند خوابگاه من اگه رشته بدون کنکور برم فقط واسه خوابگاش میرم که از این خونه راحت شم ولی خب نمیشه خوند اونجوری 

اون سه تارشته آخر رتبه خوب میخاد خیلی خوب

نمیدونم من به اون رتبه ها نمیگفتم خوب.. ولی مثال زدم در کل که یکسری رشته ها راه آینده شون بهتر از اون چیزیه که فکرشو بکنی... نه این که باعث شه اسی تصمیم بگیره پشت کنکور بمونه یا نه... کلا گفتم که استرس نکشه

هر چه در جستن آنی، آنی
انتخاب رشته کن برو واسه سال بعدم بخون ازمون بده باشه؟ اگ مطمئنی سال بعدم بی تلاش میشی الان ب فکر با ...

خب چرا اینکارو کنم چه تاثیری داره توی کنکورم میترسم سرگرم اون رشته بشم و کنکور رو بیخیال بشم

یه رشته هایی بازار کار داره که فکرشم ممکنه نکنی... کار مهمه... بگرد ببین با رتبه ی کم کدوم رشته ها م ...

من نابوده رتبم، کنکور دی بالاترین درصدم سه بود مطمئنم با کنکور نمیتونم دانشجو بشم فقط از طریق رشته بدون کنکور شاید تونستم اونم که بازم معدلم نابوده 

میبخشی پدرتون چه بیماری داره؟دارو میخوره؟خب اگه بیماریش شدیده شایدنیازبه بستری داشته باشه بنظرم باا ...

روانیه تمام بدنش پر از زخمه خراش عصبی داره و مشکل اصلیش اعتیاده

میبخشی پدرتون چه بیماری داره؟دارو میخوره؟خب اگه بیماریش شدیده شایدنیازبه بستری داشته باشه بنظرم باا ...

اگه هیچی قبول نشدم چی ؟ من فکر کنم معدلم ۱۳ یا ۱۲ بشه فکر نکنم بدون کنکورم چیزی قبول بشم 💔

خب نمره های کارنامت خوب نیس ۵۰ درصد کنکورم نمره کارنامست اگه نمرات کارنامت هم همونطوری که بگی باشه ک ...

آره ، اگه سال بعد تاثیر معدل باشه تک تکشونو ترمیم میکنم ولی خیلیا میگن عمومیا برمیگردن برای سال بعد واسه همین میگم امسال قبول نمیشم غیر ممکنه امسال چیزی بیارم 

اگه هیچی قبول نشدم چی ؟ من فکر کنم معدلم ۱۳ یا ۱۲ بشه فکر نکنم بدون کنکورم چیزی قبول بشم 💔

پیام نورکه دیگه قبول میشی 

چراپدرت رونمیبرید کمپ یامرکزنگهداری ؟

یاجداازش زندگی نمیکنید؟کناراین افرادزندگی عادی هم نمیشه کردچه برسه درس خوندن ورشته خوب آوردن

پیام نورکه دیگه قبول میشی  چراپدرت رونمیبرید کمپ یامرکزنگهداری ؟ یاجداازش زندگی نمیکنید؟کنارا ...

خیلی سخته داستانش هم طولانیه واقعا ، من از نظر روحی هم داغونم جوری که بعد از کنکور میخوام روانشناس برم 

مامانم خودش میگه حامی و توانایی اجاره کردن خونه نداره وگرنه هم شاغله و هم ماشین داره و یه مشکلی هم داداش یکونیم سالمه 

من خیلی تلاش کردم برای طلاقشون ولی خب نمیدونم شایدم مامانم خودش نمی‌خواد جدا بشه ...