2777
2789

من امسال هیچی نخوندم حتی امتحانات نهایی هم خوب نخوندم طوری که بالاترین نمرم ۱۵ میشه یعنی از ۷ تا ۱۵ محدوده نمراتمه 

میخوام پشت کنکور بمونم ولی همه عالم و آدم میگن نمون خب چیکار کنم برم رشته بدون کنکور که هیچ آینده ای نداره؟ البته حقم و لیاقتم همینه چون تلاش نکردم ، خودم می‌دونم که سطحم واقعا ضعیفه حتی از دانش آموزای مناطق محروم بدتره 

میخوام به خودم فرصت بدم یه سال ولی از این میترسم که شاید رتبم بدتر بشه یا بازم نخونم 

میشه اونایی که مثل من بودن و پشت کنکور موندن و سال بعدش خوندن بهم یه چیزی بگین من اینقدر حالم بده که حتی نمیتونم گریه کنم با هیچ کسم تو خونه نمیتونم در این مورد حرف بزنم فقط اینجا حرفامو میتونم بگم 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

خونمون خیلی خیلی متشنجه همش دعوا و پلیس و کتک کاری بابام مشکل روانی شدید داره ولی بازم میخوام بمونم فقط میترسم مثل امسال هیچی غلطی نکنم و تنبلی کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو خودت از همه بیشتر خودتو میشناسی اگ بمونی میتونی بخونی ؟من امسال سومین سال پشت کنکور بودنمه نخوندم خوب ...

ولی باز میگم بمون چون بدون کنکور رشته های خوبی نمیتونی بری

الان تنها هدفم تو زندگی اینه ک بصورت واقعی شاد باشم 🦦

ببین من امسال بدجور عاشق شدم ...اصلن من که سابقه نداشت ... اصلن ی آدم سرد و خشکی‌هستم که خدا میدونه ... ولی دلم بدجوری به دل یکی گره خورد ...۳ یا ۴ ماه اسیرش بود دلم ... بعد فهمیدم که عقد کرده و عکس خودش و زنشو و مجلسشو دیدم تیکه تیکه شدم ... منی که زیر ۱۹ نمره نداشتم شاید فیزیکو بیوفتم ... کنکور که هیچ باورت بشه یا نه ترازم بالای ۶۰۰۰ بود تو کانون اما اون قضیه ترررررر زد به همه چیز ....

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇
منم انداختم واسه سال بعد ولی نخوندم رتبت خوب شد برو

چرا نخوندی ؟ مثلا چقدر تونستی مداوم بخونی ؟ من نهایت تونستم یه هفته با سه ساعت بخونم واقعا نمیتونم عادت کنم به درس 

یه رشته هایی بازار کار داره که فکرشم ممکنه نکنی... کار مهمه... بگرد ببین با رتبه ی کم کدوم رشته ها میتونی بری که بعدش دستت تو جیب خودت باشه مثلا من شنیده بودم روانشناسی و ادبیات و اینا میتونن برن مهد کار کنن یا مشاور تغذیه و شنوایی سنجی و بینایی سنجی شغل های خوبی دارن

هر چه در جستن آنی، آنی
ببین من امسال بدجور عاشق شدم ...اصلن من که سابقه نداشت ... اصلن ی آدم سرد و خشکی‌هستم که خدا میدونه ...

منم میخوام بمونم پشت کنکور ان شاءالله که موفق بشیم 

برای رسیدن به هدفم کلی تلاش خواهم کرد ... بدون عزیزم که تنها نیستی خیلیا بودن سر اشتباهاتی امسال رو تلف کردن ...

درس بگیر که دوباره تکرار نکنی دوباره آسیب نیبینی...

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇