2777
2789
عنوان

نورم اسکین

374 بازدید | 16 پست

سلام خانما من الان سه ماهه دارم نورم اسکین مصرف  میکنم بخاطر جوشای صورتم هفته ای دو عدد ، ولی نزدیک پریود و توی پریود خیلی پوستم بد میشه دوسه تا جوش چرکی بژرگ میزنم شما تحربه ای دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش گرفته برات نوشته این قرصو؟؟

امرو رفتم دکتر  تو نرفنی هنو؟

بهم نورم اسکین و ازیترو مایسن داد ی روز در میون

با شامپو بچه

حتی ضد افتابم نداد...ب تو چیا داده بود💔💔💔

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
امرو رفتم دکتر  تو نرفنی هنو؟ بهم نورم اسکین و ازیترو مایسن داد ی روز در میون با شامپو بچه ...

قرص ازیترو؟من خوردم .حتی محلولشم به جوشای کتفم زدم.من دیگه پشتم جوش نمیزنه صورتمم یه دونه دوتا

نه من اول میرم دکتر داخلی پسفردا

ازمایش دادی که نورم داد بهت؟

من نورمو بهم داد اصلا نگف ازمایش میخواد.از اون طرف میخوام برم لیزر مو میگن راکوتانو اینا بخوری نمیتونی بری

قرص ازیترو؟من خوردم .حتی محلولشم به جوشای کتفم زدم.من دیگه پشتم جوش نمیزنه صورتمم یه دونه دوتا نه م ...

والا ب منم گف فقط دو ما دیگ بیا ازمایش💔

حتی ضد افتاب و ابرسانم نداد...تو خونه هم ضد اقتای باید بزنم؟

قرص ازیترو؟من خوردم .حتی محلولشم به جوشای کتفم زدم.من دیگه پشتم جوش نمیزنه صورتمم یه دونه دوتا نه م ...

ببین بعد از دکتر گوست مامانم عمومی کار داش رفتیم..گرسیدم برا راکونان گف یخور تا چند سال  دیگ تپه چاله شی زشت شی😭😭😭ولی ازون ور مطبشو تبلیغ کرط گف باید قشیال کنی..الان خواسته مشتری جمع کنه؟😭😭

تو چاله نشد؟

والا ب منم گف فقط دو ما دیگ بیا ازمایش💔 حتی ضد افتاب و ابرسانم نداد...تو خونه هم ضد اقتای باید ...

بمنم دقیقا همینو گفته بود .۳۰ تا یه روز در میون.بعد دوماه دوباره بیا.

بالم لبم داد گف لبات خشک میشع

اگه در معرض نور خورشیدی اره.ولی کلا هر ۲ ۳ ساعت بزن.حتی اگه تو نور مستقیمشم نبودی.چه مارکی نوشته ضدافتاب

بمنم دقیقا همینو گفته بود .۳۰ تا یه روز در میون.بعد دوماه دوباره بیا. بالم لبم داد گف لبات خشک میشع ...

ننوشت عزیزم..ساین اسکین فیری اویل گرفتم

منم دقیقااا مثل تو رو گف..چند وقته خوردی؟

ببین بعد از دکتر گوست مامانم عمومی کار داش رفتیم..گرسیدم برا راکونان گف یخور تا چند سال  دیگ تپ ...

ببین من نسبت به همه اطرافیانم ینی هر کیو دیدم جوش خیلللی داشتم.ولی هیچ وقت چاله نشدن برام.فقط جا لکاشون مونده.اونم جوشای یکی دوسال اخیر.قبلیا که جای جوشاشونم نمونده

تو سنت کمه.مگه الان چاله شده؟؟

ببین من نسبت به همه اطرافیانم ینی هر کیو دیدم جوش خیلللی داشتم.ولی هیچ وقت چاله نشدن برام.فقط جا لکا ...

هیجده ام..اره یکمی مونده

ننوشت عزیزم..ساین اسکین فیری اویل گرفتم منم دقیقااا مثل تو رو گف..چند وقته خوردی؟

قرصه فک‌کنم ۲۰ تا دونه بود.یه روز درمیون با معده خالی 

توضیحات قرصتو حتما بخون بعد بخور.

محلول ازیترو هم ریختم تو یه ظرف اسپری میزدم به جوشای پشتم.میسوزه  خصوصا اگه جوشت سرباز باشه.

اینارو از یه دکتر دیگه گرفته بودم.

هیجده ام..اره یکمی مونده

فعلا قرصاتو بخور

ضدافتابتم هی تمدید کن

نگران نباش.درست میشه.

انقدری که من برای جوشای پشتم غصه خوردما😂الان جای لکاشم کمرنگه.مطمئنا میره با یه روتین درست.پوست صورت که نازکتره پس راحتتر درمان میشه

قرصه فک‌کنم ۲۰ تا دونه بود.یه روز درمیون با معده خالی  توضیحات قرصتو حتما بخون بعد بخور. محلو ...

راوتان کوبا معده ی پر عست

ازیترو با معده خالی؟😐