2777
2789
عنوان

کشک بادمجون

115 بازدید | 7 پست

سلام لطفا بهم بگین کشک بادمجون رو چطوری درست کنم

بادمجون کبابی دارم ممنون میشم با قسمت کشک مشکل دارم کی باید بریزم تاحالا درست نکردم 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

بادمجون کبابیارو خوب له کن با گوشکوپ

بعد مقداری از پیاز داغ سیر داغ ونعنا داغ رو به همراه زعفران دم کرده اضافه کن وبعد مقداری کشک رو با آب جوش رقیق کن اضافه کن به مواد بزار یه ربع بیست دقیقه رو شعله گاز بمونه 

بعد با سبزی خوردن میل کنید😋😋

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

من سرخ میکنم میکوبم یا با گوشتکوب یا با پشت کارد

آب جوش و کشک مخلوط میکنم میریزم داخلشون همراه با نعنا داغ میزارم رو گاز یه قل بخوره تزیین میکنمش باز نعنا داغ و نمک و کشک میریزم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بادمجون کبابی رو با چنگال له کن بعد تو یه تابه یکم روغن بریز پیاز فراوون و سیر رنده شده رو تفت بده طلایی که شد بهش بادمجونا اضافه کن ....کشک هم یکم آب رقیق کن و آروم آروم به بادمجونا اضافه کن بعد حسابی تفت بده که کشک به خورد بادمجونا بره کامل که جذب شد خاموش کن شعله رو 

نوش جون  

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

من کشک بادمجونو با بادمجون سرخ شده درست میکنم که چرب و چیل بشه

بعد از اینکه بادمجونا سرخ شد، با مقداری آب و سیر سرخ شده و پیاز داغ یک ربع میذارم میپزه، بعد از اینکه آبشو کامل کشید با گوشتکوب حسابی میکوبم که له شه،

بعد کشک و گردو رو اضافه میکنم پنج دقه با شعله کم میجوشه و به خورد هم میرن

موقع سرو هم نعنا داغ و گردو و سیر داغ و پیاز داغ روش میریزم

شدی قلب و تن و روحم💖

من اینطوری درست میگم 

بادمجون رو ورقه ای میکنم سرخ میکنم 

پیاز داغ و نعنا داغ و ادویه میزنم تفت میدم بادمجون هارو اضافه میکنم آب میریزم میزارم بادمجون بپزه 

بعدش سیر کوبیده و گردو اضافه میکنم

و در آخر ک آب بادمجون کامل کشید میکوبم کشک رقیق شده و نمک اضافه میکنم و میزارم یه ۱۰ دقیقه هم کشک جمع بشه هم روغن بندازه 

مزه بهشت میده لعنتی 

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰