2777
2789
عنوان

بیایید نیت کنید به نیت حاجت رواییتون سوره حشر بخونم🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 175 پست

میشه برای منم دعا کنی.نمیدونم‌چرا دیگه خدا صدامو نمیشنوه.ولی بازم امیدم به خود خودشه.دعا کن هرچی که خیر و صلاحمون بشه.سلامتی و آرامش و عاقبت بخیری ازش میخوام.هیچی زور ازش نمی‌خوام ولی می‌خوام هوامو داشته باشه.بدجوری دلم شکسته😭 

ان شاالله همگی حاجت روا باشین

دعا کنید که ب حقم برسم خواهشاً 🥺

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا به نیت دوستانم @دلبر555     @fatti900     @sohrabمامان1214   ...

ممنون انیتا قشنگم 

ان شاالله حاجت روا بشی 

دوست عزیزم ان شاالله حضرت زینب ضامن حاجتت بشن 

برام دعا کن لطفا دلم خیلی شکسته 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
ممنون انیتا قشنگم  ان شاالله حاجت روا بشی  دوست عزیزم ان شاالله حضرت زینب ضامن حاجتت بشن ...

قربونت گلم

الهی امین

همچنین عزیزم

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

زهرا برای خونه دارشدنم دعا کن

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
لطفا به نیت دوستانم @دلبر555     @fatti900     @sohrabمامان1214   ...

ممنونم عزیزم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
عاطفه به نیت ازدواج و عاقبت بخیریم

سلام عاطفه عزیز🌸
از اعماق قلبم و با چشمهای گریونم و بغض صدام به نیتت سوره حشر رو قرائت کردم.
حضرت زهرا رو واسطه قرار دادم برای ازدواج و خوشبختی و عاقبت بخیریت ؛ این هدیه‌ای از طرف خدا بود.
من فقط واسطه بودم :)

«وفجأة يستجيب الله لكل دعواتك»
و ناگهان خداوند همه دعاهای شما را
 مستجاب میکند🌱

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
قربون دل بزرگ و مهربونت عزیز دلم 

خدانکنه❤ممنونم از قوت قلبی که بهم دادین🦋

زندگیتون سرشار رحمت الهی باشه انشاالله

به نیت شماهم قرائت کردم

و ناگهان خداوند همه دعاهای شما را مستجاب میکند

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
صلوات فرستادم عزیزم🤩😘

حاجاتتون روا بشه انشاالله💛

به نیت شماهم قرائت کردم

و ناگهان خداوند همه دعاهای شما را مستجاب میکند