2777
2789
عنوان

باردارا شمام همش گشنه تونو؟

283 بازدید | 37 پست

من همش در حال تلف شدنم از گرسنگی 

سه هفته مونده تا زایمانم ..در حال ترکیدنم یعنی..

دلم فقط غذای گرم مثل زرشک پلو میخواد 

همش میرم پاپیون و عکس غذا میبینم و دلم ضعف میره

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طبیعه منم هر روز یخچال رو جارو برقی میکشیدم

آره دقیقا ..ولی من از خوراکیای توی خونه مون حالم بهم میخوره..دلم دست پخت یکی دیگه رو میخواد

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
منم دلم چیزای خنک  اب طالبی  بستنی  فالوده اینجور چیزا

از اونا اونقدر خوردم از چشمم افتادن من فقط غذا میخوام

منم خیلی می خورم دیروز که رفتم دکتر 3کیلو اضافه کرده بودم دکترم خیلی دعوام کرد    

من دیگه ول کردم همه چی رو

اولای بارداریم اینجوری بودم ولی الان نه

اولا فقط وزن کم میکردم هیچی هم نمیخوردم اما الان

من خیلی آش دوست دارم خیلیاااا

الان تو خونه داریم حالم بهم میخوره دلم میخواد زرشک پلو سفارش بدم اما خونه مون یه عالمه آدم هس میخوام فقط خودم بخورم

آره دقیقا ..ولی من از خوراکیای توی خونه مون حالم بهم میخوره..دلم دست پخت یکی دیگه رو میخواد

منم ۴ ماه ک ویار داشتم از غذایی ک خودم میپختم حالم بهم میخورد دقیقآ مثل شما هوس غذا با دستپخت کس دیگه میکردم

شما هم اگه خانواده ایی یا کسی رو اطرافت داری بگو بیاد ی وقتایی واست غذا بپزه. یا اینکه درست کنه واست بیارن

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟