dr_masi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3390 عنوان باردارا شمام همش گشنه تونو؟ 283 بازدید | 37 پست من همش در حال تلف شدنم از گرسنگی سه هفته مونده تا زایمانم ..در حال ترکیدنم یعنی..دلم فقط غذای گرم مثل زرشک پلو میخواد همش میرم پاپیون و عکس غذا میبینم و دلم ضعف میره کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝 1402/03/25 | 18:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheidabm عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4147 خب طبیعیه منم هر روز یخچال رو جارو برقی میکشیدم در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟
baran2255 عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 6494 نوش جونت عزیزم منم سرپسرم به حدی پرخورشدم دکتررژیم داد آخراش ولی بازم میخوردم خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
گل_آرا_بانو عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 10207 منم دلم چیزای خنک اب طالبی بستنی فالودهاینجور چیزا کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌
dr_masi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3390 خب طبیعه منم هر روز یخچال رو جارو برقی میکشیدم آره دقیقا ..ولی من از خوراکیای توی خونه مون حالم بهم میخوره..دلم دست پخت یکی دیگه رو میخواد کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
تنهاترین24 عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 3546 منم خیلی می خورم دیروز که رفتم دکتر 3کیلو اضافه کرده بودم دکترم خیلی دعوام کرد
dr_masi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3390 منم دلم چیزای خنک اب طالبی بستنی فالوده اینجور چیزا از اونا اونقدر خوردم از چشمم افتادن من فقط غذا میخوام کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
dr_masi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3390 منم خیلی می خورم دیروز که رفتم دکتر 3کیلو اضافه کرده بودم دکترم خیلی دعوام کرد من دیگه ول کردم همه چی رو کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
shabebarani عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19232 من خیلی آش دوست دارم خیلیاااا در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)
dr_masi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3390 اولای بارداریم اینجوری بودم ولی الان نه اولا فقط وزن کم میکردم هیچی هم نمیخوردم اما الان کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
dr_masi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3390 من خیلی آش دوست دارم خیلیاااا الان تو خونه داریم حالم بهم میخوره دلم میخواد زرشک پلو سفارش بدم اما خونه مون یه عالمه آدم هس میخوام فقط خودم بخورم کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
sheidabm عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4147 آره دقیقا ..ولی من از خوراکیای توی خونه مون حالم بهم میخوره..دلم دست پخت یکی دیگه رو میخواد منم ۴ ماه ک ویار داشتم از غذایی ک خودم میپختم حالم بهم میخورد دقیقآ مثل شما هوس غذا با دستپخت کس دیگه میکردمشما هم اگه خانواده ایی یا کسی رو اطرافت داری بگو بیاد ی وقتایی واست غذا بپزه. یا اینکه درست کنه واست بیارن در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟