2777
2789

توی تاپیک قبلی ام اشاره کردم

شوهرم خیلیییی آروم و مهربونه و منم چون تو محیط کار با خیلیا سر و کله زدم تحملم بالاست ولی 

دو ماه طبقه بالای خونه مادرشوهرم بودم،  ببین سر لباس تو خونه ام حرف میگه سر مدل سلام علیکم حرف میگه 

بعد همش میگم رعایت کنم درست میشه ولی انگار نه انگار

جدیدا یاد گرفتم از یه گوش میگیرم از اونیکی رد میکنم ولی حالا شوهرم میگه چرا به حرف مادرم بی توجهی میکنی،  بعد اصلا فکر نمیکنه داره بهم تیکه میندازه میگه بزرگتره داره نکات زندگی یاد میده

امیدی هست بشه این شوهر یا مادرشو ارتقا کیفیت داد؟ 🤔

جفتشونم دوست دارم ولی اخلاقاشون داره اذیتم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اصلا نمیشه از اونجا برو اصلا نمیشه ببین شوهرت خودش متوجه هست اما نمیخواد قبول کنه ک مادرش بده

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

مادرشوهر اصلا از زمان قدیم تا الان هنوز بروز رسانی نشده😂ولی شوهرت احتمالا روش کار کنی میشه

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

روزی شوهرت متوجه رفتار مادرش میشه مطمئن باش 

فقط زیاد از بدی خانوادشو به همسرت نگو چون اون موقع فکر میکنه تو مقصری

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من مخالفم ک زن ناراحتیها رو برزو نده از سمت خانواده شوهر ی سیاستی ک جدیدا مد شده ای بدگویی نکنید پیش سوهر و .....بلاخره تو نگی مادره میگه و اون فک میکنه سکوت علامت اینه ک مادرش حق داره باید از همون اول از هر چی ناراحت میشی ب شوهره بگید

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت
من مخالفم ک زن ناراحتیها رو برزو نده از سمت خانواده شوهر ی سیاستی ک جدیدا مد شده ای بدگویی نکنید پیش ...

دقیقا مثل نامزد داداشم‌نیومده مامانم رو بسته به فحش

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌