2777
2789
عنوان

قصه ترسناک یک کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 31 پست
حرفته ک الان میزنی چون تو شرایط ما نیستی و خب خانواده هامونم ندیدی

اتفاقا هم شرایطتونم  و اصلا انتخابم کنکور نبود  و هیچم شرکت نکردم ن دی. ن تیر و از مهر میرم ازاد چه دلیل داره تو  این مملکتی که این همه تبعیض بین دانش اموزا هست بمونم پشت کنکور شاید فرجی بشه و منم این وسط قبول شم مگه اینده فقط کنکورو دانشگاه دولتیه 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا هم شرایطتونم  و اصلا انتخابم کنکور نبود  و هیچم شرکت نکردم ن دی. ن تیر و از مهر میر ...

درسته ولی خب کنکور شناخته شده ترین راه موفقیته و راحته از این نظر ک تو میدونی دقیقا چ  بخونی چ کار کنی ولی کار آفرین بخوای بشی مثلا نمیدونی کدوم کار تورو ب اهدافتان میرسونه کدومش زمین میزنت و من لازم دارم ک قبول شم واقعا

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

انشاءالله ک همه موفق بشن  هرکسی نتیجه زحمتاشو میبینه

ان شاالله 🥺

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

اتفاقااااااا هرچی تغییر می‌کنه تو یه ماه اخره 

اگهههههه آدم شیم بخونیم من شروع کردم ول خ خسته میشم منی ک یه ساعت و نیم تو حموم میمونم حمومم شده ۵ مین

اگهههههه آدم شیم بخونیم من شروع کردم ول خ خسته میشم منی ک یه ساعت و نیم تو حموم میمونم حمومم شده ۵ م ...

اگه بخونی بخدا قبول میشی و منم آدم نمیشم متاسفانه 

یکی می‌گفت ماه آخر ۱۶ ساعت میخونده (البته اونا عمومی هارم داشتن) میگه قبلش درست حسابی نخونده بودم 

پزشکی قبول شده 

کل یه سال یه طرف این ماه آخر یه طرف 

هرکس میگه نمیتونی باور نکن 

درسته ولی خب کنکور شناخته شده ترین راه موفقیته و راحته از این نظر ک تو میدونی دقیقا چ  بخونی چ ...

الان بیشترین در امد تو کار ازاده مشکل ما اینه فک میکنیم کنکور تنها راه موفقیته خانمی معلمه کلی درس خونده کلی محدوده باید با کلی دانش اموز سروکله بزنه بخاطر ماهی ۱۲ تومن حالا کمترم هست من زیاد میگم یکی ناخن میکاره ماهی ۲۰ تومن در میارع       اینم بگم این شرایط واسه کشور ما نیست الان سهمیه دارا و ژن خوبا و پولدارا تمام قبول شدن نشستن  این وسط واسه  ماست مالی ی چندتام معمولی قبول میکنن ضایع نباشه این همه تبعیض  اموزش پرورش ایرانم که فرقی با پتو مت ندارم تکلیفشون با خودشون روشن نیست هروز ی داستان  پس با این حساب چرا باید عمرتو نوجونیو تلف استرس و پشت کنکوری بودن بکنی 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره