2777
2789
عنوان

اونایی که کار انلاین میخوان بیان

1612 بازدید | 133 پست

سه تا سایت هست که خدالقل میتونید 120 تومن ازشون درارین 

با گوشی خواهری برادری مادر ودر ری هم بری 

500 اینا میشه تو ماه کمه ولی خب بعضیا همینم واسشون قنیمته 

هرکی خواس بگه واسش توضیح بدم 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کاری!

ببین سه تا سایت کلیلی هست ینی کلیک میکنی پول در میاری 

اول باید عضو بشی 

بعد ورود رو میزنی نام کاربری و رمز رو میزنی وارد میشی 

میری قسمت کسب درامد 

دیدن اگهی 

9 تا باکس میاره روشون که میزنی 

بالای صفحه ی چیز سبز کوچولو پر میشه 

بعد باید عکس وارونه رو انتخاب کنی همین 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
عزیزم من وارد سایتا شدم اول چون کارو بلد نبودم بین شکلایی ک میومد برعکسه رو نزدم دیگه نوار سبز برام ...

چون که بعد عضویت ورودو نزدی 

ورود بزن کاربری و رمز رو وارد کن 

اونجا ک میری دیدن اگهی روینوشته باکس ها کلیک کن 

بالا سبز پر میشه نشد ی اسکرین بده ببینم مشکلش کجاس 

چه کاری!

نوشتم برات عزیزم لینکشم بالا گذاشتم 

چون که بعد عضویت ورودو نزدی  ورود بزن کاربری و رمز رو وارد کن  اونجا ک میری دیدن اگهی رو ...

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2023-06-15-18-56-45-659_com.android.chrome_3mcm.jpg

برام نواری که پر میشه نمیاد تو دیدن آگهی

برا تبلیغ شانسی میزنم میادا مشکلی نداره

مرورگرمو هم عوض کردم نشد

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2023-06-15-18-56-45-659_com.android.chrome_3mcm.jpg برام نوا ...

عزیزم روی کلمه مشکی بزن 

کدوم کلمه رو بزنم اتفاقی نمیفته متنشون کپی میشه فقط وای اگه یادم بدی خیلی لارم دارم ولی درست نمیشه ...

دستتو نگه ندارم فقط یبار بزن رو کلمه مشکی میره صفحه بعد

عزیزم میشه راجب لینکها کمی توضیح بدی چکارکنم چطور میشه کسب درآمد کرد و کلاهبرداری مطمینی نیس

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
مرسی🥺🤍

فدات ایشالا پول زیاد دراری منم دعا کنی