2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

99 بازدید | 4 پست

سلام 

دخترم ۲۵ ماهشه .من سه روز هست با اصرار مادرم شروع کردم ار پوشک گرفتن دخترم ( از دست این ماماناااااا که نمیذارن آدم کار خودشو بکنه ) 

تو خواب جیش نمیکنه حتی شب اول که امتحانی پوشک نکردمش‌ جاش خشک خشک بود تا صبح . بیرونم بردمش که امتحان کنم دیدم نه .بیرون هم جیش نمیکنه . اما نمیگه جیش دارم ،من  باید ببرمش ! میره دستشویی جیش میکنه کارش تموم‌میشه میگه نه ( یعنی دیگه ندارم ) 

برای پی پی هم  نمیگه بهم ‌‌ و درحالی متوجه میشم که یه گوشه ایستاده یا نشسته و  تمرکز کرده 🤣.

اما دکترش ‌گفت همینکه تو خیابون یا تو خواب شب و ظهر جاش خشکه هفتاد درصد قضیه حله

آدمی ام نیستم که دعوا کنم 

همیشه با مهربونی باهاش رفتار کردم 

نمیخوام بخاطر ی جیش کردن ناراحتش کنم  که گریه کنه 

منظورم اینه تازه دو سالشه و شاید  بچه ها تو این شرایط اولین تجربه آموزش رو دارن که باید درس‌ پس بدن و قبول شن‌. 

🧿

پسر من ۱۸ ماهشه مامانم و مادرشوهرم انقد رو‌ مخمن 😐 بابا آخه کی بچه ۱۸ ماهه رو‌ که هنوز یه بابا نمیتونه بگه رو از پوشک‌ میگیره مگه دوران عهد قجره 😐

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
پسر من ۱۸ ماهشه مامانم و مادرشوهرم انقد رو‌ مخمن 😐 بابا آخه کی بچه ۱۸ ماهه رو‌ که هنوز یه بابا نمیت ...

باورت میشه بچه منم حرف نمیزنه 

با زبان بدن باهامون حرف میزنه فقط‌مامان بابا میگه و چند تا کلمه خیلی کوچولو که فقط منو باباش متوجه منظورش میشیم 

بهش میگم پی پی چیه میگه اه اه 

بعد که کارشو میکنه نشونش میده میگه اه اه 

میگم خوب مادر من همین اه اه رو قبل کارت بگوووووو عوض اینکه جواب کارشو بده بوسم میکنه 

🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.