2777
2789

دخترم دوسالو سه ماهشه

تنها توانمندی پراستعدادش اینکه منودق بده

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم دوسالو سه ماهشه تنها توانمندی پراستعدادش اینکه منودق بده

عزیزم..خداحفظش کنه.همه ی بچه هاهمینن.ازپوشک گرفتیش؟

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
😂😂😂😂😂😂مث پسره من

پوووف عزیزم اگه پسرتون همسنه

میشه قدو وزنشو بگی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

انتظار چه توانمندی از بچه سه ساله دارین  راه میره و جملات ناقص ادا میکنه  دستشویش را اعل ...

شماهم بچه سه ساله دارین؟

انتظار چه توانمندی از بچه سه ساله دارین  راه میره و جملات ناقص ادا میکنه  دستشویش را اعل ...

دخترمن جمله نمیگه.شاید کلا بیست تاکلمه بلده

عزیزم..خداحفظش کنه.همه ی بچه هاهمینن.ازپوشک گرفتیش؟

والامن راس دوسالگیش از پوشک گرفتمش خوبم همکاری کرد سه روزه یاد گرفت

ولی متاسفانه بعدش یک ماه اسهال شد

دیگه مجبور شدم باز پوشکش کنم بدشانسی

الان دوباره دارم میگیرمش ایندفه اذیت میکنه

دخترمن جمله نمیگه.شاید کلا بیست تاکلمه بلده

دختر منم فقط کلمه میگه خیلی دیر زبون بازکرد

والامن راس دوسالگیش از پوشک گرفتمش خوبم همکاری کرد سه روزه یاد گرفت ولی متاسفانه بعدش یک ماه اسهال ...

من دوسال و نه ماهگی ازپوشک گرفتم.قبلاچندین بارامتحان کردم و همکاری نمیکرد

من دوسال و نه ماهگی ازپوشک گرفتم.قبلاچندین بارامتحان کردم و همکاری نمیکرد

الان چی موفق شدی؟

الان چی موفق شدی؟

الان دوماهی هست تمیزشده!

قبلانمیتونست بگه.مثلاآب و غذاخواستنش هم اعلام نمیکرد.الانم فقط موقع دسشویی دستشومیذاره روشکمش و میگه مامان!

الان دوماهی هست تمیزشده! قبلانمیتونست بگه.مثلاآب و غذاخواستنش هم اعلام نمیکرد.الانم فقط موقع دسشویی ...

الهی عزیزم خب هربچه ای یجوری نشون میده دیگه

دختر من محلشو نشون میداد حالا یا جلو یاعقب