2777
2789

لطفاً کسایی که قوی هستن که خوب بودن بود بودن همسرشون براشون مهم نیست مثلاً بیرتوجهیش رو به کلیه چپشون میگیرن بیاین راهکار بدین خانما قوی باشیم وضعیف وگدا نباشیم

قوی شدم 

دیگه به پشمکامم نیست

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما فعلا نامزدیم ولی دعوامون بشه و قهر باشیم فیلم خوب دانلود میکنم با کلی چیپس و پفک 😂😂😂

یا شروع میکنم کلیپ رقص نگاه میکنم 

یا میرم بیرون با خواهرم ای حرص میخوره آخرش از حسودی آشتی می‌کنه 😂😂😂

هنوز جا داره قوق قوی بشم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اهمیت نمیدم امتحانش کردم هر وقت بهش بی اهمیت میشم توجه و محبتش بیشتر میشه میچسبه بهم همین دیشبم فاز سرسنگینی برداشته بود اصلا بغلم نکرد موقع خواب منم هییییچ اهمیتی ندادم صبح دید نه نمیشه خودش اومد بغلم کرد بوسم کرد رفت سرکار حالا اگه لی لی به لالاش میذاشتم چس کن و میزد به برق

ببین زندگی زناشویی هر کی نسبت به اخلاق ها فرق می‌کنه ،من میفهمم شوهرم داره بی اهمیت میشه به من  خودمو ازش میگیرم اونم میوفته دنبالم ،یا حرفی میزند که ناراحتم می‌کنه تا چند روز جنگ راه میندازم ولی میدونم که اون حرفو دیگه تکرار نمیکنه نمیشه هر کی هر کاری کنه واسعه بقیه هم جواب بده

من ضعیفم،سریع میگم لابد دیگه دوسم نداره😔، ب نظرم کسایی براشون مهم نیست ک عاشق شوهرشون نیستن و براشو ...

چ ربطی داره پس طزف دم ب دقه ناز شوهرشو بکشه و هی خودش کوچیک کنه چون اره دوسش داره

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

1_هرچی خودتو بیشتر دوست داشته باشی بیشتر به خودت برسی پیش شوهرت ارزشمند تری

2_باید بهش اقتدار و ارامش بدی

3_خودتو وابسته بهش نشون ندی

4_تیپ شخصیتیش رو پیدا کنی

5_در بحث و دعواها  سکوت کنی

6_لحن صحبت کردنت رو درست کنی

7_هروقت میبینیش لبخند بزنی

8_به استقبالش بری

به شکمش برسی

9_باهاش فوتبال ببینی😂