2777
2789

دوستان کسی زاهدان پیش دکتر نیلوفرتاری جراح زیبایی بینی انجام داده ازکارش راضی هستین. بی زحمت اعلام کنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما عمل کردین یامیخوایین تازه پیش دکتر تاری عمل کنین

نه من هنوز عمل نکردم ولی میخوام با دکتر تاری عمل کنم 

تو مطبش اون روزی ک رفتم یکی دو نفر تازه عمل کردن بودن ک فرمش مشخص نبود ولی راضی بودن از نظر تنفسی مشکل نداشتن ، تو همین نی نی سایت هم از چند نفر پرسیدم راضی بودن ولی عکسشونو ندیدم 

نه من هنوز عمل نکردم ولی میخوام با دکتر تاری عمل کنم  تو مطبش اون روزی ک رفتم یکی دو نفر تازه ...

منم عمل میکنم یک دوماه دیگه ان شاالله. شما کی میخوایین عمل کنین. برای مشاوره رفتین چی گفتن چقدهزینه عمل شمامیشه و گفت که چنددرصد تغییرمیکنه. 

منم عمل میکنم یک دوماه دیگه ان شاالله. شما کی میخوایین عمل کنین. برای مشاوره رفتین چی گفتن چقدهزینه ...

من چند روز پیش ب منشیش پیام دادم گفت تا آبان وقت نداریم برای عمل ، هزینشم حدودی گفت ۲۶ ،۲۷

سلام عزیزم ‏‪0905 269 9872‬‏ شماره منشی برای وقت عمل تماس جواب نمیده فقط واتساپ  ۰۵۴۳۳۴۱۳۰۶۶& ...

شما تماس گرفتین عکس ازتون خواست یا حضوری نوبت داد...زنگ زدم میگ عکس بفرستین دکتر ببینه بعد نوبت میدم