2777
2789
سلام من چند وقت پیش تقریبا ۴ روز مونده به پریودیم یه سونو دادم که فولیکول ۱۴و ۱۶ تو تخمدان راست و چپ داشتم به دکتر ک نشون دادم گفت این مشکل داره چرا تخمک داشتی این موقع .بعد چون مشکلم چیز دیگه ای بود یادش رفت توضیح بده. میخواستم بدونم غیر طبیعیه این حالت نشونه ی تنبلی تخمدانه؟ من ماه قبل رفتم سونو روز ۱۳ یه فولی ۲۱ داشتم گفت امشب یا فردا ازاد میشه اون دو تا فولی چی بودن میشه راهنماییم کنید؟
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
فکر کنم تخمک ازاد نمیکنی تنبلی تخمدان از روی ازمایش هورمونی روز اول پریود مشخص میشه فولی 21 داشتی امپول HCG هم زدی

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
نه امپول نزدم ولی روز تخمک گذاری ترشح دارم و درد تخمدان هم داشتم اون ازمایشای پیش از باردار ک مال روز سوم بود رو انجام دادم ولی دکتر نگفت مشکل دارن!
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم با امپول باردار بشی با اون فولی باید برات امپول میزده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
با فولی ۲۱منظورتونه؟ الان به نظرتون من تخمک ازاد نکردم؟ از این چیزا سر در نمیارم! تا حالا دذگیر مشکل شوهرم بودیم دو ماهه واریکوسل عمل کرده
خب نگران نباش اسپرمس به وضعیت طبیعی برسه باردار میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه گروه زدم واسه همه ی خانومای تنبلی و پرولاکتینی که دیر باردار میشن.هرکی خواست پیام بده تو تل ادش کنم @angel7062 اول @ رو بنویسین بعد angel بعد 7062 به انگلیسی
بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙