2777
2789
عنوان

اسهال و دل پیچه در اوایل بارداری

1874 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

من الان ۱۰ روز از پریودیم می گذاره و باردارم امروز دل پیچه یهویی و اسهال دارم نگرانم کسی مثل من اینحوره بوذه 

گیلاس هم خورده بودم شب قبل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا یه حدی اسهال و دلپیچه ی کم تو اوایل بارداری طبیعیه.منم داشتم ولی حتماا حتما براش برو دکتر زنان دارو بت بده،من بخاطر اسهال داشتن زیاد، لخته خون کنارساکم بوجود اومد و ساکم دیگه رشد نکرد😔

منوهمسرمو نی نیمون
تا یه حدی اسهال و دلپیچه ی کم تو اوایل بارداری طبیعیه.منم داشتم ولی حتماا حتما براش برو دکتر زنان دا ...

اخی عزیزم انشالله به زودی مادر می شی

منم بارداری قبلیم پوچ بود 

اخی عزیزم انشالله به زودی مادر می شی منم بارداری قبلیم پوچ بود 

جدی؟بعدش شما آزمایش و اینادادین؟؟مال منم پوچ بود.میخوام دوماه دیگه اقدام کنم الان چندهفتته؟بعداز چقدوقت اقدام کردی؟

منوهمسرمو نی نیمون
جدی؟بعدش شما آزمایش و اینادادین؟؟مال منم پوچ بود.میخوام دوماه دیگه اقدام کنم الان چندهفتته؟بعداز چقد ...

من بعد از یک سال و نیم اقدام کردم تمام آزمایش ها هم دادم گفتن مشکلی ندارید 

من بعد از یک سال و نیم اقدام کردم تمام آزمایش ها هم دادم گفتن مشکلی ندارید 

به من دکتر قرص تقویتی داده عفونت هم داشتم یکم،دارو داده مصرف کنم.ولی هیچ آزمایشی نرفتیم بدیم.انشالله بسلامتی این دوران رو میگذرونی و نی نیتو بغل میکنی

منوهمسرمو نی نیمون