2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجاشو دیده حتما دیگ😅😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
من تو ۱۶ هفته دقیق گفت شما هم درست گفته بهتون مبارک باشه ان شالله بارداری راحتی داشته باشی

مرسی عزیزم قربونت💋

من برا هفته دیگ ۱۶ هفته وقت سونو جنسیت داشتم دیگ دیروز بخاطر سرکلاژ سونو کرد گفت پسره پس نرم دیگ برا جنسیت

سلام آرزوجون خوبی؟منویادته؟وای نمیدونی چقدخوشحال شدم تاپیکتودیدم خداروهزاربارشکر توراهی داری ان شاءالله که به سلامت به دنیابیاد خیلی خوشحالم برات گلم..راستی ازثمین خبرنداری؟

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
سلام آرزوجون خوبی؟منویادته؟وای نمیدونی چقدخوشحال شدم تاپیکتودیدم خداروهزاربارشکر توراهی داری ان شاءا ...

سلام عزیزم قربونت تو خوبی😍

عاره یادمه مگ میشه یادم یره🥰💋

مرسی عزیزم قربونت ان شالله 

ثمین ن والا خبری ندارمش تاپیک بی بی چک گذاشته بود من تو تاپیکاش دیدم خیلی وقت پیش ان شالله نی نی دار شده باشه

خودت چطوری گل دخترت خوبه؟😍

سلام عزیزم قربونت تو خوبی😍 عاره یادمه مگ میشه یادم یره🥰💋 مرسی عزیزم قربونت ان شالله  ثمین ...

الهی ای جانم شکرخداخوبم دخترمم خوبه خداروشکر بزرگ شده دیگه😍😍توچندهفته ای پسرداری یادختراسمشوچی میخای بزاری😍😍😍😍😍😍ببخشیدسوال زیادپرسیدم اخه خیلی ذوق دارم یادقدیم واینکه اون زمان چه دورانی داشتیم افتادم 😂😍

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
سلام عزیزم قربونت تو خوبی😍 عاره یادمه مگ میشه یادم یره🥰💋 مرسی عزیزم قربونت ان شالله  ثمین ...

سلام نازنین جون خوبی الان اومدم تو تاپیک مامان آبان ۱۴۰۰ پیدات کردم چقدر خوشحالم که نی نی داری من و نی نی سایت تعلیق کرد

الهی ای جانم شکرخداخوبم دخترمم خوبه خداروشکر بزرگ شده دیگه😍😍توچندهفته ای پسرداری یادختراسمشوچی میخ ...

سلام خوبی عزیزم فکر کنم اسمت فاطمه بود دختر شما خوبه من تو گروه بودم تعلیق شدم الان اومدم ببینیم در چه حالی خوبی حنانه جون خوبه از پسرمن ۱۶روز بزرگتره حسابی پس خانم شده