2777
2789
عنوان

کیا قرعه ماشین در اومدن

164 بازدید | 26 پست

پرداخت وجه اش چطوریه یک جا باید بریزیم یا ن 

من شاهین ب نام کسی ثبت نام کردم(با گواهی نامه من )

.زمستان۴۰۳ در اومده 

گفتم ک نمی تونم 

دوسال صبر کنم انصراف بده 

دوسال پولتو بخوابونن بعد ب قیمت روز🥲

خدایا خودت مراقب بچه هام باش😍

برا من ساینا ای ایکس تابستان ۴۰۳

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سری قبلی نصف بیشتر رو واریز کردن 

اصلا واریزی نیست الان کسی ک 3 ماهه در بیاد باید پول بده در غیر این صورت 100 ملیون هم بر میداری و فقط ی امتیاز داری 3 ماه مونده ب تحویل قیمت روز باید پرداخت کنی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

برا من تابستون ۴۰۳ در اومده ، پولو چند وقت قبلش باید بریزم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍