2777
2789

این روزا که نزدیک به کنکوره حرفای مامانم به شدت اذیتم می‌کنه و اینکه علی رغم همه ی هم کلاسیام که خوش گذرونن من از اسفند بیرون نرفتم کلا همش درس خوندم الان که خستم میشه میخوام خودمو برگردونم به درس هی مثلا به مامانم میگم آره بعد کنکور خیلی میرم بیرون یه جوری بدی رفتار می‌کنه و تایید نمیکنه بعدش میگه تو اگه هدفت از کنکور بیرون رفتنه پس به درد نمیخوره هیچی نمیشه کجا تلاش کردی اگه تلاش میکردی الان تک رقمی بودی و از این حرفا و منم دست خودم  نیست اینقدر فشار رومه که عصبانی میشم داد میزنم بعد که ناراحت میشه خودم بیشتر ناراحت میشم و عذاب وجدان میگیرم 

ولی واقعا نمی‌دونم چجوری کنار بیام

چون درسمم خوبه درسته رتبه یک نبودم تو ازمونا ولی رتبه سه رقمی که بودم اکثرا یا نمرم که خوب بوده خب اینا به اندازه ی کافی نشون میده که چقدر تلاش کردم 

بنظرتون چیکار کنم نه من اذیت شم نه اون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا راجب اینکه بعد کنکور قراره بری بیرون و فلان کارها رو انجام بدی باهاش حرف نزن بذار همون بعد کنکور بهش بگو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همه همین شکلیم

شما هم اینقدر از طرف خانوادتون تلاشاتون دیده نمیشه؟

اصلا من مسئلم اینجاست که اسوه ی مدرسه هستم و کلاسایی که رفتم برتر بودم نتلیجم خوب بوده ولی یه جوری مقایسه میکنن که واقعا از خودم بدم مباد

فعلا راجب اینکه بعد کنکور قراره بری بیرون و فلان کارها رو انجام بدی باهاش حرف نزن بذار همون بعد کنکو ...

آخه من هیچ شبکه ی ارتباطی خاصی ندارم 

فقط با مامانم حرف میزنم 

اینکه اینقدر اذیتم می‌کنه خیلی مضخرفه 

و اینکه اصلا مشکلی با بیرون رفتنم ندارن حالت عادی نمی‌دونم چشه 

و از یه طرفم دلم نمی‌خواد قلبش بشکنه

شما هم اینقدر از طرف خانوادتون تلاشاتون دیده نمیشه؟ اصلا من مسئلم اینجاست که اسوه ی مدرسه هستم و کل ...

کاش فقط مامانم بود خاله و دایی و هر آدم.... بعد کنکور بهم زخم زبون زدن خدا ازشون نگذره بچها خودشونم میبینم چه تاجی میزنن رو سرمون

اخه این مدت باقی مونده خیلی حساسه  میترسم با این اعصاب خوردیا نتونم اونجوری که باید خوب پیش بر ...

منم کنکور میدم علاوه بر مامانم شوهرمم اصافه شده😂😂😂به چپت بگیر مهم‌نباشه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد