2777
2789
عنوان

زوووود بیاین نظر بدین عروس خانوما

130 بازدید | 15 پست

خواهرشوهرم ب تازگی زایمان کرده ی شب ما رو دعوت کرد کادوهامونو دادیم اما مهمونی بزرگش مونده بود.  بهش گفتم کی میخوای مهمونی بدی من امتحانای دانشگاه دارم گفت یه پنج شنبه برا من خالی کن. منم گفتم فرجه نداره امتحانام. واقعا نداره.  حالا امروز شوهرم خونه مامانش بود.  گفت دارن نهار درست میکنن واس مهمونی آبجیم. ب تو نگفتن؟ گفتم نه. قرار بود مامانمم دعوت کنن که فک کنم بخاطر امتحانام ن ب من گفتن ن ب مامانم. منم دوس نداشتم همه باشن من نباشم. اما اونم مهمونیشو گرفت. حالا الان بخوام زنگ بزنم و برم و مامانمم زنگ بزنم ک برا امروز نهار بیاد مامانم ناراحت میشه انقد دیر گفتن بهش. الان عکس العملم چی باشه ک هم شخصیتم بد نشه هم اونا رودار نشن سرم..  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزنی که شخصیتت پودر میشه.به دست چپ و راستت .رو سیاهیش برا اوناس میگن عروسشون نیومد۶.برا بچه خودت ...

من بهش گفتم کمی دیرتر بگیر اما گرفت. درست بعد تموم شدن امتحانای بچه ی بزرگترش مهمونیشو گرفت

وقتی دعوتت نکردن الان زنگ زدن و رفتنت اشتباهه ، اون باید دعوت میکرد اگه میتونستی میرفتی اگر هم نمیتونستی میگفتی ببخشید ، اما ایشون کلا ارزشی نداده بگه من بودم واقعا دلخور نیشدم چه بسا که قبلا موقع حرف زدن  گفتی نمیتونم اما اون وظیفه داشت دعوت کنه

هیچ جا بدون دعوت نرو امتحانات فرجه نداشت جمعه که میتونستی بخونی یه پنجشنبه رو اعلام میکردی دو ساعت م ...

اونا که ب من نگفتن امروز مهمونیه. بعدم اونا اینطور نیستن دو ساعت بری.  باید بری کمک

وقتی دعوتت نکردن الان زنگ زدن و رفتنت اشتباهه ، اون باید دعوت میکرد اگه میتونستی میرفتی اگر هم نمیتو ...

دیروز مادرشوهرم زنگ زد گفت کم پیدایی نیستی؟ گفتم امتحانام شروع شده مشغول اونام.. دیگه هیچی نگفت. یعنی میخواسته اونو بگه؟ خب میگفت شاید من میتونستم ی وقتی باز کنم 

اونا که ب من نگفتن امروز مهمونیه. بعدم اونا اینطور نیستن دو ساعت بری.  باید بری کمک

اگه بهت احترام نذاشته و حسابت نکرده اصلا نرو و توی یه موقعیت مناسب حتما تلافی کن با هر کس باید عین خودش رفتار کنی 

دیروز مادرشوهرم زنگ زد گفت کم پیدایی نیستی؟ گفتم امتحانام شروع شده مشغول اونام.. دیگه هیچی نگفت. یعن ...

بنظر من هیچ دلیلی نداره نگفتنش‌، شما هم ازین ببعد زودتر نگو که بگیرین نگیرین میتونم یا نمیتونم، به موقعش که دعوتت کردن تونستی برو نتونستی نرو 

بنظر من هیچ دلیلی نداره نگفتنش‌، شما هم ازین ببعد زودتر نگو که بگیرین نگیرین میتونم یا نمیتونم، به م ...

اخه اینا اینطورن که نری ناراحت میشن. منم زودتر گفتم ک طوری برنامه بچینه که من مجبور نشم نرم