2777
2789
عنوان

ازاد شدم خوشالم ننه💃🏻🤙🏻🤤😏😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 79 پست

منکه خیلی ناراحتم🥲خیلیی با اینکه حتی نه دوستی تو مدرسه داشتم نه حتی بهم خوش میگذشت به خونه موندن ترجیحش میدادم چون تو خونه موندنو دوس ندارم

کاش میشد بازم برم

دلم میخواد زار بزنم😢🥲

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اینکه دانشگاه نمیری بد نیست اما سعی کن بهترین روزای عمرت رو درست استفاده کنی از تی وی وگوشی چیزی درن ...

اره ولی اولیوتم فعلا تفریح و ب خودم برسم فق اولویتم خودمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نچ فقط بخور بخاب حالا تا بدا دانشگا همه لیسانس بیکارن نمیرم تا ب جمعیت تحصیل کرده بیکار اضاف نکنم

دختر اشتباه نکن برو یه کاری یادبگیر اگه درسم نمی خونی بعدا پشیمون میشی

یه هنری که ازش پول در بیاری،استقلال برای زن واجبه فردا محتاج شوهرت نمیشی سر هر خریدی منت بکشی بهت پول بده

البته امیدوارم شوهرت مرد خوبی باشه اما بازم استقلال خوبه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اره ولی اولیوتم فعلا تفریح و ب خودم برسم فق اولویتم خودمم

آفرین همیشه اولویت خودتون باشین 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ان شاالله به هدف هات برسی

یاوری اولش گفتی همه فکر کردن کلا میخوای بیکار باشی

دانشگاه فقط یکی از راه ها هست و راه های دیگه ای هم وجود داره شماهم حتما تپش باتلاشت موفق میشی

بعد چندسالم اگه خواستی میتونی بری دانشگاه، دانشگاه همیشه هست و فرار نمیکنه

موفق باشی

من دانشجو ام ولی منم آزاد شدم این مدت خواهرم امتحان داشت در عذاب الهی بودیم 😐😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤕🤕

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

منم پارسال تموم شد نهاییا 😁بعدش نشستم برا کنکور تا دی ماه خوندم بعداز اونم آزاد شدم و خوشحالم ننه 😂😂ولی میخوام پاییز برم دانشگاه حالا توهم همش نمیخوا خوش بگذرونی دیکه هنری یاد بگیر  درآمد داشته باش