2789
عنوان

برم خونه بابام یا بمونم خونه😭

1080 بازدید | 31 پست

سلام صبحتون بخیر. بچها بین منو شوهرم یه دوهفته‌ای هست مدام تنش و بحثه یعنی یکساعت خوبیم دوروز قهریم یعنی دیگه کلافه شدم دیروز صب گفت بیا شب مهمونی بدیم منم بااینکه شرایطم خوب نبود قبول کردم رفتم خرید ک زنگ زد آره ب مامانم زنگ زدم دعوتشون کنم مامانم گفته شب خالمو زنداییم هم میخان بیان اینم گفته اوناروهم بیارشون مادر شوهرمم از خدا خواسته منم ناراحت شدم گفتم چرا قبلش با من هماهنگ نکردی وقتی تصمیمتو گرفتی چرا دیگ ب من زنگ میزنی. مامانش کلا اینجوریه ک خیلی تو مهمونی گرفتنای ما دخالت میکنه.منم ازاین بابت خیلی ناراحت شدم.اینم شروع کرد ب چرتو پرت گفتن منم گوشیو قطع کردم وقتی اومدم خونه هرچی زنگش زدم ک بقیه لیست خریدو بگم جواب نداد پیام داد ک اصلا نمیخام مهمونی بگیرم من از شدت اعصاب خوردی حسابی حالم بد شد.شبم آقا تنهایی رفته خونه مامانش ب منم گفته دیگ بابامامانت حق ندارن بیان اینجا

فاتحه خوندم به هیکل اینا که بهشون میگن مرد.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الانم بش پیام دادم ک اگ میخوای امشب مهمونیتو بگیری همین الان بگو جواب نداده بنطرتون پاشم بچمو بردارم ول کنم برم خونه بابام اینا. بخدا خسته شدم از این اخلاقای گندش. هرکی هرچی بگه میگه چشم اما اگه من بگم آره یا نه غوغا ب پا میکنه

من هرکی رو میخوام دعوت کنم کل خانواده شوهرمم باید بگم دیروز مادربزرگم تنها بود بازم همینجوری شد

تازه مادرشوهرمم میگفت چرا خواهرمو دعوت نکردی

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  
فاتحه خوندم به هیکل اینا که بهشون میگن مرد.

برا چی؟ 

برا یه اتفاق ساده؟ 

مطمئنی دنیا رو خوب شناختی؟ 

زندگیا پره از این مشکلات ریز و درشت ک نیاز داره با دقت و مهارت حل بشه  ن با فاتحه ختم بشه.. 

از این بحثا اول همه زندگیا هس  باید زن یاد بگیره آروم و با محبت صحبت کنه و مرد یاد بگیره جزئیات برا خانما خیلی مهمه..