2777
2789
عنوان

بلاخره مامان شدم 😍

1143 بازدید | 40 پست

خنده داره ولی ارزومه یه روزی مامان بشم و به همه بگم تا خوشحالیمو انرژیمو بین همه پخش کنم مادر شدن همه ارزو مادر شدن دارن صلوات 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله قسمت من  قسمت شما قسمت همه اونایی که میخوان❤️😍

به نظرم اونلحظه ک بی بی چک مثبت بشه از خوشحالی قش کنم 😪

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

منم دوس دارم جیغ بزنم و بدو ام تو خونه😍😂😂😂

خخ همه فک کنن دیونه شدیم من انقدز برناما دارم تو سرم ولی از خوشحالی اونلحظه یادم میره

انشاالله خیلی زود،منم یه روزی آرزوی تو رو داشتم الان کوچولوم کنارم خوابیده خدا خیلی بزرگه 

چه قشنگ خدا کوچولوت حفظ کن من واقعان احساس میکنم لیگه نمیشم 😔ناامیدی خیلی بده بدتر از اون انتظاره