2777
2789

بچه ها بگین کدوم اولویت براتون اومده و زمان تحویل کی؟

کی باید وجه واریز کنیم؟

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ما زده اطلس بهار ۱۴۰۳

شانس گو....ه من 

حالا یبار شوهر خواست چیزی بنامم کنه ها☹️☹️

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

من اسمم دراومده زمستون ۱۴۰۳ فقط یه اولیت ثبت کرده بودم

ولی میخوام انصراف بدم خیلی موعد تحویلش طولانیه ولی نمیدونم اگه انصراف بدم سهمیه مادران که دارم میسوزه؟

🥰من امید دارم به خداوندی که مرا باعشق و علاقه آفرید😇
زمستان ۱۴۰۳

چ ماشینی؟

حالا مرحله بعد باید چکار کنید؟

چ خوب

همه کسایی که ثبت نام کردن براشون درومده؟

ماهیچی برنده نشدیم😪

به شدت به این حرف اعتقاددارم👌                                       آدما✌وقت حرف دلشون میزنن...یکی تودعوا یکی توشوخی 
اولویت اول کوییک بهار ۴۰۳😐

بنطرت میصرفه تا بهار ۴۰۳ وایسیم؟