2777
2789
عنوان

کیا از سایپا انصراف دادن

646 بازدید | 11 پست

فروش یکساله اسم نوشتم انصراف بدم چقد طول میکشه پولمو پس بدن؟

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

فردا پولتو وردار

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر پول دادین برای چه ماشینی ؟

114 برای ساینا

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

سولماز جان من درباره متخصص اورولوژی اطفال سرچ کردم رسیدم به تاپیکی که شما مشکل پسرت مثل پسر من بود و با دکتر غروبی عمل کردی و راضی بودی خداروشکر.

میخواستم لطفا اگه مقدوره یکم از دکتر بگی و اینکه الان پسر شما خوبه خوبه؟

من یکبار با دکتر صادقیان عملش کردم ولی عمل دوباره میخواد و دنبال پزشکیم که عمل کنه و منو از این کابوس نجات بده.

خیلی خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنی.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
سولماز جان من درباره متخصص اورولوژی اطفال سرچ کردم رسیدم به تاپیکی که شما مشکل پسرت مثل پسر من بود و ...

سلام عزیزم پسرم 5ماه پیش عمل دومش رو انجام داد وخدا روشکر الان خوبه خوب شده ومشکلی نداره دکتر غروبی حرف نداره

سلام عزیزم پسرم 5ماه پیش عمل دومش رو انجام داد وخدا روشکر الان خوبه خوب شده ومشکلی نداره دکتر غروبی ...

مرسی عزیزم و خداروشکر پسرت راحت شده، اسم دکتر غروبی رو لطفا بگو.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
مرسی عزیزم و خداروشکر پسرت راحت شده، اسم دکتر غروبی رو لطفا بگو.

دکتر محمدجواد غروبی

مطبش ساختمان پاستوره کلینیک برزویه هم عمل میکنه

دکتر محمدجواد غروبی مطبش ساختمان پاستوره کلینیک برزویه هم عمل میکنه

ممنونم🌹

سلام عزیزم چکار کردی انصراف دادید کی پول دادن

ن تحویل گرفتم