2777
2789
عنوان

ترسیدن و دویدن توی بارداری

912 بازدید | 19 پست

خانما من توی ۳۲ هفته ام 

غروب بیرون بودم سگ افتاد دنبالم😐🥲

خییییلی ترسیدم و یه مسافتی دویدم 

در حدی بود دستام میلرزید 

حالا بعد اون بچه تکون خورده 

ولی خیلی کمر درد گرفتم به نظرتون چیزی نیست ؟ 

خطری نداره برای بچه؟ 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد مگه تو کجا بودی سگ بوده .پاشو وضو بگیر آب قند و گلاب بخور یه پول دور شکمت بچرخون بنداز صدقه ای ...

توی ساختمون😭

خدا لعنت کنه کسیو ک بلد نیست سگ نگه داره میاره توی آپارتمان 

توی پارکینگ بود 

صاحبش هم بود ولی این افتاد دنبال من صاحبش هم مثه خنگا نگاه میکرد اشغال 

از غروب حالم بده 

توی ساختمون😭 خدا لعنت کنه کسیو ک بلد نیست سگ نگه داره میاره توی آپارتمان  توی پارکینگ بود&nb ...

برو شکایت کن برو به مدیر ساختمان بگو به شوهرت بگو حالشو جا بیاره خاک توسرش شکمتو ندید صاحب سگ ،؟

برو شکایت کن برو به مدیر ساختمان بگو به شوهرت بگو حالشو جا بیاره خاک توسرش شکمتو ندید صاحب سگ ،؟

خبر مرگش خودش مدیر ساختمونه 

گفتم به شوهرم قراره بهش بگن یا سگ نیاره یا ببندش چون همه رو اذیت کرده 

شکمم بزرگ نیست 

اصلا فکر کنم نفهمید باردارم 

خدا شاهده همیشه به همه‌میگم گذشت کنید .ولی اگر نری شکایت نکنی حالشو جا نیاری مدیونی .شوهرتون بفرست ح ...

ساختمون خودمون نبود 

خونه مادرشوهرم بود 

رفتم بالا ب اونا گفتم بهم خندیدن🥲

ولی خواهرشوهرم زنگ زد ب برادرشوهرم گفت بهش زنگ بزن بگو زن داداش من بارداره اگه بلایی سرش بیاد ولتون نمی‌کنیم 

فقط خدا میدونه چقدر ترسیدم و گریه کردم 

ساختمون خودمون نبود  خونه مادرشوهرم بود  رفتم بالا ب اونا گفتم بهم خندیدن🥲 ولی خواهرشو ...

آخی جانم .کی خندید ؟مگه خنده داره ؟حالا پاشو یه وضو بگیر یه صدقه بده یه آب قند به خدا من اگر کنارت بودم حال طرف رو میگرفتم .برو زنش بگو