2777
2789
عنوان

سایت خارابا قالیب انشالا

65 بازدید | 10 پست

اه اعصابمو خورد کرده من بدبخت معتاد شدم ب اینجا و اینجام داره ادا میده مدیر سایت این سایت چشه 😥🤔

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚

خرابا گالسین همیشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خرابا گالسین همیشه

امین اما حیف کی بورا گلمینده گونوم سوشمور

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیه خراب گالسین پس نمیلریم هه؟

گلیسن بیجور اعصاب خوردی گلمیسن بیجور

امین اما حیف کی بورا گلمینده گونوم سوشمور

والا من ده گرک ترکیدم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دای نینیاخ باجی

مدیری کیمدی گورسن گدح دانشاخ 

والا من ده گرک ترکیدم

منیم ده ۳بارم ثبتنام کردم

منیم ده ۳بارم ثبتنام کردم

سلام

تاپیک آخر خانم مونا تهرانی رو بخونین:

@مونا_تهرانی    

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11323833/اطلاع-رسانی-در-خصوص-اختلال-در-سایت

💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.