2777
2789

احتمالا اینجور تاپیک ها زیاد طرفدار ندارن ولی ...

بیاین بهم یکم عاقل بودن و عقلانی رفتار و فکر کردن رو یاد بدیم 

خواهشا موضوع رو فقط به شوهر داری و خانواده همسر نکشید چون تاپیک در این موارد زیاده😩 

یا بهتر بگم به دخترای کوچیک تر از خودتون یه نصیحت کنین 😍

این منم ، پره آرزو 💪         این منم ، دنبال حال خوب 🤍             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این شاید زیاد با تاپیکت مطابقت نداشته باشه

ولی مهربونی خیلی خوبه همیشه مهربون باشید هیچ کس از ادمای مغرور خوشش نمیاد حتی  شماها  وقتی  با یکی که مغروره حرف میزنید از اون خوشتون میاد یا اونی که خیلی مهربون و ..‌ هست

برای ظهور امام زمان  چهارده تا صلوات میفرستی🙂🌚🤍
شوهر نکنید

تکبیررررررررر😂✊

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

هیچوقت هیچوقت هیچوقت و هیچوقت حق نداری ادمارو قضاوت کنی حتا اگه طرف شوهرت باشه و تو بفهمی خیانت کرده بهت 

اول اجازه بده حرف بزنه شاید تو مقصری که خیانت کرده

هیچوقت وقتی عصبی میشی تصمیم نگیر اصلا حرف نزن چیزی نگو

از ادمایی ک حتا ذره ای باعث میشن حرص بخوری دوری کن حتا اگه دوست هزار سالته

ببین این شاید زیاد با تاپیکت مطابقت نداشته باشه  ولی مهربونی خیلی خوبه همیشه مهربون باشید هیچ ...

خیلی مربوطه اتفاقا 😍 مرسی که نظر دادید 

موافقم .. اگه هم جذب ادمای مغرور شدیم بدونیم که بخاطر تله هامونه 

به جای افتادن تو دام عشق و عاشقی و دوستی های بی سرانجام و وقت تلفی و منتظر خواستگار نشستن،برید دنبال یاد گرفتن یه مهارت.یه کار.

یا تحصیلات خوب.اگه خیلی به درس علاقه دارید.

یه کدبانو طرز تهیه ی بستنی سنتی رو برام بگه 

ثواب داره

قبلت درست کردم الان یادم رفته

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
هیچوقت هیچوقت هیچوقت و هیچوقت حق نداری ادمارو قضاوت کنی حتا اگه طرف شوهرت باشه و تو بفهمی خیانت کرده ...

عاالی گفتین  

من کلا یاد گرفتم وقتهایی که هیجانی میشم چه خشم چه ذوق یا هرچی ... خودمو متوقف کنم .. بشینم و چند تا نفس بکشم .. بعد که خون به مغزم رسید کاری انجام بدم