2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه که عروسمون دوس دارم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12816 بازدید | 243 پست
عزیزم اسپرم از تو خیابون پیدا نکرده خودشو باردار کنه که بندازه خودشو به شما  دسته گل داداشت هس ...

واقعا نمی‌فهمم یه عده طرفداری چیو میکنن !! الان دختری ک حامله باشه و هست ماه مخفی کنه اوکیه؟؟!!

حله انگار ما زیادی فکرمون بستس

Queen of Ants😇

نه کار خوبی کردی عزیزم 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته نفهمیدم حامله ام😏😏 البته که دروغ گفته صد در صد یه جورایی خودشون انداخت ب دادش من مثلا ماهم خ ...

حرفای بالات منطقی بود

ولی این حرفی که زدی مطمئن شدم احمقی.! 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
بله از نظر من خودشو انداخته  واقعا خوردن یه اورژانسی دیگه نوجوان ها میدونن!!!  خواست بار ...

داداش تو پ رده طرفو زده هرکار دلش خاسته باهاش کرده 

بعدم نره بگیرتش؟ 

عروستون اگه از بارداری واسه اینکه داداشت بره بگیرتش استفاده کرده، بهش تبریک میگم درود بر هوش اون 

حقم صد در صد میدم بهش دمش گرم 

واقعا جالبه و اینکه چقد شما با درکی من خودمو تصور کردم واقعا رفتار اون خواهرتونو داشتم چون برام سخت بود پذیرشش😊

بعد شما چجوری میخوایین به خانوادتون معرفی کنید اونم با یه بچه

چجوری مراسم میگیرین؟؟؟

بدون مراسمم ک نمیشع خدایی زشته ادم کلی ارزو داره بچشو تو لباس دامادی یا عروسی ببینه

لامصب اتفاقی هس ک‌ خیلی سخته

شما بخوایین معرفی کنید نمیدونم این مسائل برای شماهم مهمه یا ن اما اینکه بگی داداشم صیغه کرده یا یه بچه داره خدایی ابرویی نمیمونه واقعا مردم تا ابد تو ذهنشون میمونه

اصلا اتفاقیه نمیدونی چیکار کنی

اگرم بگین دختر مطلقه هس یه بچه داره و.... فردا میگن پسرشون چ مشکلی داشته یا چرا نرفته یه دختر بگیز و....(نریزین سرم این دیدگاه هرخانواده ای هس و دوس داره پسزش با یه دختر ازدواج کنه)

خلاصه ک به ما هم بگیذ چجوری و چیکار میکنید برای معرفی و مراسم اینا

واقعا جالبه و اینکه چقد شما با درکی من خودمو تصور کردم واقعا رفتار اون خواهرتونو داشتم چون برام سخت ...

ممنون از درکت عزیزم واقعا انقد یه سری کاربرا اومدن حتی فحش دادن آدم می مونه ملت چرا اینجوری شدن!! 

برای معرفی شون والا فعلا ب کسی از فامیل نگفتیم .فقط میدونن داداشم یکیو میخواد در حد خواستگاری و ...🤦🤦

همسرم ولی می‌دونه که براش کامل توضیح دادم و بچه رو هم دیده و بهش گفتم فعلا جایی بازگو نکنه تا کم کم خودمون بگیم 

واقعا سر این عروسی و مراسم نگرفتن خیلی ناراحت شدم 

همین یدونه برادر من داشتم از بچگی برای عروسیش نقشه می‌کشیدم 

دیگه چاره ای نیست خودشون خراب کردن

Queen of Ants😇
خونه و ماشین و زندگی خوب شرایط عالی حساب میشه یا نه؟؟😒😒 نترس دختر خانوم تورش خوب جایی پهن کرده شم ...

تاپیک زدی که خودتو خوب جلوه بلدی فقط

وگرنه اینطوری راجبش حرف نمیزدی

واقعا باید به دختره گفت ازدواج به چه قیمتی،با حاملگی بخوای ازدواج کنی اینطور برخورد کنن باهات؟

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان،کاربری دست دونفر🌼

ممنون از درکت عزیزم واقعا انقد یه سری کاربرا اومدن حتی فحش دادن آدم می مونه ملت چرا اینجوری شدن!!&nb ...

ای بابا خب واقعا یه قضیه ای هست خیلی سخت و خب شک برانگیزع واقعا خیلیا قضاوت میکنن یا از یک طرف نگاه میکنن

بعضیام موشکافی میکنن

اره خوب میکنید فعلا نگید بهتره

اما مراسم خب ادم رو دلش میمونه کاش حداقل بچع ای نبود

توروخدا یه فکری کنید حداقل مراسم بگیرن

بچه رو چطور میخوایید معرفی کنید؟؟؟

تاپیک زدی که خودتو خوب جلوه بلدی فقط وگرنه اینطوری راجبش حرف نمیزدی واقعا باید به دختره گفت ازدواج ...

کارت دعوت نفرستادم بیایین تاپیکم تا خودمو خوب جلوه بدنام😬😬😂

والا انگار جایزه داره😒😒

Queen of Ants😇
ممنون از درکت عزیزم واقعا انقد یه سری کاربرا اومدن حتی فحش دادن آدم می مونه ملت چرا اینجوری شدن!!&nb ...

بگید یه دختر خانوم اومده  داداشمو گول زده بهش تجاوز کرده  و حامله شده ، از همه هم معذرت بخوایید که داداشتون نتوانسته لباس عروس بپوشه و بجاش پوشک بچه مجبوره عوض کنه...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی