2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه که عروسمون دوس دارم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12816 بازدید | 243 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صیغه نامه داشتن

اگه دختر مجرد بوده، بدون اذن پدر عقدو صیغه باطله که 

من نمیدونم این چرتو پرتا چیه برای اینکه سر خودشونو کلاه بزارن باب شده، شرع، قانون، عرف و اخلاق میگه عقد و صیغه دختر بدون اجازه وَلیِ اون دختر باطله 

چقدر خانواده دختره بی خیال بودن 

من اگه جای دختره بودم الآن سر قبرم فاتحه میخوندید برام 

اینقدرم دیگه نسبت به بچه هاتون بی خیال نباشید که برن صیغه کنن و بچه بیارن بعد تازه شما خبردار بشید

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

استارتر شما رو یادم هست چرا از بچه دی ان ای نگرفتین؟

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
😂😂😂😂😂دیگه دیگه خیلی موقع خواستگاری تهاجمی بودین😂😂

آره دقیقا خیلی بهم ریخته بودیم همه مون الان دخترشونو ب دنیا اومده بیست روزه ش .دیگه کاریه ک شده نمی‌خوام تلخی کنم زندگیشون پا نگیره

Queen of Ants😇
خب وقتی حامله اس نگه دارن چیکارش کنن!!گفتن ببردیدش

آخه خانواده دختر شر میکنن اینجور وختا

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔