2789

خيلى خلاصه ميكنم

دخترُ پسرى ٣ سالُ نيم با هم توو رابطه بودن ( جفتشون بالاى ٣٠) پسره هميشه ميگفته قصدم ازدواجه ولى حرف جدى نمى زده, دختره ١٩ روز پيش بهش ميگه پس كى مياي جلو..پسره باز بهونه مياره ( كلا هر زمان حرف ازدواج ميشه پسره بهونه مياره و اگه حرف ازدواجى نباشه خوشُ خرمه با دختره) خلاصه سر اينكه دختره حرف ازدواج زده با هم قاطى ميكنن .بعد خواهر دختره به پسره زنگ ميزنه كه با خواهر من بازى كردى ُ تكليفت مشخص نيستُ…در اخر ميگه ديگه به خواهر من زنگ نزن. 

در اينكه پسره قصد ازدواج نداشته و دختره رو سر كار گذاشته شكى نيست

سوالم اينه به نظرتون ، با توجه به اينكه با هم ٣ سالُ خورده اى بودن پسره سنش بالاى ٣٠و فوق العاده مغروره ، امكان داره دوباره به دختر پيام بده و سمتش بياد؟ هميشه وقتى باهم بحثشون ميشد دختره پيشقدم ميشد براى اشتى .الان ١٩ روز دختره هيچ حركتى نكرده واز اونم خبرى نيست

نظرتون چيه؟ مشابه اين داستان براتون اتفاق افتاده؟؟؟

دختره کاری نکنه وقتی میگی همیشه پیش قدم می‌شده تا ببینه طرف چیکار می‌کنه اگه یه ماه گذشت و خبری نشد بی خیالش بشه 

دوست من پنج سال با یه نفر بود بعد بهم زد زن یکی دیگه شد چون فهمید مناسب هم نیستن ..بسپره به خدا بهترینا براش اتفاق می‌افته بدون شک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: