2777
2789

چند روز دیگه ک سراغ گرفت باخنده بگو هرچی گشتم بهتر از خودمو ندیدم ببین چی میگه اگه بهت پیشنهاد داد یا نداد ی چیزی پروند درکل فقط ی جواب بهش بده 

بگو یادم رفت مشغله داشتم حالا میسپارم ب دوستام لجشو دربیار😂

بگو خوشگلتر از خودم سراغ ندارم بای،

ضمنا خواستگار هم دارم ،داره از خارج میاد منم ببره اونور.بگو خارجیه .😂

بای

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زرنگ باش بابا اون فهمیده دوسش داری خواسته کرم بریزه😂

اره منم همینو فک میکنم

پسرا خوب بلدن خودشون جور کنن

ابن ک اومده به تو گفته حتما یه هدفی داره

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

سلام ابجیا 😍

دیجچی کالا جشنواره خریذ گذاشته اجناس به قیمت دوسال پیش میده روغن ۵ کیلویی ۹۰😍😍فقط کافیه وارد شین تاس رو بزنین و جنسی که بهتون تعلق گرفته رو بزارین سبد😍

http://bnmod.ir/invite?id=4299968

منم دعا کنین

امیدارم  کردی دختر🤣🤣🤣

بخدا اون روزا گفت من ازت خوشم میومد بهت غیر مستقیم گفتم ک اگ رد کردی غرورم له نشه 

گفتم غرورت تو حلقت 

همون تا تنور داغ بود نونو چسبوندم گفتم مگ من شلغمم

اگه زندگی پوچه! مرگ گله؟ ):