2777
2789
عنوان

‏جدیی چرا سر عقد یکی باید بگه

341 بازدید | 15 پست

از میان همه خوبان تو را برگزیدم، غلط کردی برو با همون همه خوبان.

این خیلی خوب بووود😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

میشه واسم گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10896369/فروش-خونه-موروثی-هرکی-اطلاع-داره-بیاد-لطفا

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کینگ_ممْرضا#  

میشه واسم گزارش بزنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10896369/فروش-خونه-موروثی-هرکی-اطلاع-داره-بیاد-لطفا

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

عاشق عقد اریایم خیلی زیباس

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
نه به اسکی از توئیتریا.

دیوونه اسکی نرفتم😂😂

زیرش گفتم خوب بود😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من عمرا اگه اجازه بدم عقد آریایی جزو مراسم عقدمون باشه

چراا؟من خیلی دوسش داارم

من بدم میاد  همون با اجازه بزرگترا بله بهتره😂😂

من از اونجایی که وسط شرایط مهم میزنم زیر خنده مطمئنممم خندم میگیرهه😂👩‍🦯