2777
2789
عنوان

میشه تشریف بیارین چند لحظه ی کوتاه

470 بازدید | 22 پست

خانما من توی اقدامم برای ماه بعد 

و مشکلی هم ندارم

داروهایی برای تعیین جنسیت برای پسر دکتر بهم داده

خودمم گفتم تا ماه بعد خوراکی هایی ک برای پسر زایی مفید هستنو تاثیر دارن استفاده کنم ، میشه چند مورد بگین بهم؟؟

مثلا چیزایی ک مامانا میگن خیلی خوبه و... هرررچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه اولمه تازه ۲۳

ببین برایه پسردار شدن باید سه ماه هر دوتون گرمیجات بخورید لبنیات رو کلا قطع کنی

قبل اقدام توت فرنگی بخوری و داخل جوش شیرین بشینی

بعد اقدام به سمت راست بخوابی

از کیت استفاده کن یا برو سونوگرافی دقیقا روز تخمکگذاری اقدام کن تا سه روز قبلش رابطه نباشه

استرس هم بچه رو دختر میکنه

دکتر بهت چیا گفته یا داده؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
ببین برایه پسردار شدن باید سه ماه هر دوتون گرمیجات بخورید لبنیات رو کلا قطع کنی قبل اقدام توت فرنگی ...

اسید فولیک شبی ۱

قرص آکتی من برای همسرم شبی ۱

ویتامین دی ماهی ۱

ی پودر فرتولید از روز ۳ پریود روزی ۱ تو اب حل شه

ی امپول اچ سی جی برای روز ۱۲ پریودم بزنم بعد برم پیش دکتر

الان ۳ و سال نیمشه طبیعی اوردم و طبیعی جلوگیری کردم

ببین اینهایی که میگم صددرصد بچه رو پسر نمیکنه ها ولی تا 70 درصد ضمانت میکنه اگه میخوای صددرصد باشه باید ای وی اف کنید

اینها رو نگفتم

قبل اقدام به شوهرت یک لیوان قهوه بده برایه شهوتس ولی غیر از اون کائفین نخورید چون  احتمال باردار شدن رو پایین میاره 

حبوبات رو زیاد بخورید ولی عدس نخورید

ببخشید ها تو رابطه حتما ا ر ض ا شو.

میگم الان 3.5 سال جلوگیری داشتی خدا کنه زود باردار بشی چون جلوگیری رحم رو خشک میکنه الان خیلیا بچه اول رو راحت اوردن برا دومی موندند

الان چند وقته اقدامی؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
اسید فولیک شبی ۱ قرص آکتی من برای همسرم شبی ۱ ویتامین دی ماهی ۱ ی پودر فرتولید از روز ۳ پریود روز ...

اینه رو خود دکتر زنان داد یا دکتر تغذیه ای مامایی چیزی؟؟

آره غالبا اسیر رو هم از سه ماه قبلش باید بخوری جدا از پسر دار شدن