2777
2789

سلام ...خانوما من ۴۰ روزه سزارین کردم اما از روز زایمان به مدت ۶ روز اصلا نتونستم بخوابم با وجود اینکه به شدت خوابم میومد از بعد اون هم با کلی دارو گاهی میتونم بخوابم سرگیجه تاری دید کاهش شنوایی دارم و گاها بدنم میلرزه پشت سر و گردنم هم درد میکنه خیلی وحشتناک اوضاعم میخواستم بدونم تا حالا کسی اینطور شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر مغز و اعصاب چند بار رفتم فقط قرص خواب میدن اونم قرصا خیلی قوی هست بااین حال بعضی شبا فقط یکی دوساعت اگه خوابم ببره وفقط عوارض قرصا به حال بدم اضافه میشه ...یه دکتر گفت دچار اسپاسم مغز شدم 

کم خونی ک از قبل داشتم ....خیلی خوابم میادا ولی مغزم فرمان خواب نمیده

هم بخاطر بچس نمیزاره بخوابی هم بخاطر همین ضعیف بودنت دگترهم بری قرص اهن بهت تجویزمیکنه منم رفتم همین کاروکرد

هم بخاطر بچس نمیزاره بخوابی هم بخاطر همین ضعیف بودنت دگترهم بری قرص اهن بهت تجویزمیکنه منم رفتم همین ...

اصلا نمیتونم بچمو نگه دارم پیش مادرمه حالم بد....شماهم نمیتونستی بخوابی ؟