2777
2789

ترجیحا سایت هایی که مداوم ازش خرید میکنید رو بهم معرفی کنید معمولا چه کتاب هایی می‌خرید ؟ اسم کتاب هایی که برای بچه تون خریدید رو هم بگید یه سرچی در موردشون می کنم عالی میشه 

من برای زیر سه سال مجله های نی نی نبات رو توصیه میکنم هم محکمن و غیر قابل پاره شدن هم عکسای خوبی داره بازی توش هست بچه من که خیلی می‌پسندید 

برای بالای سه سال چی به من توصیه میکنید ؟ 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من برای برادرام از ایران کتاب،میخرم...همه جور کتابی هم میگیرم،علمی مذهبی فرهنگی داستانی داستانای خارجی و...

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
من برای برادرام از ایران کتاب،میخرم...همه جور کتابی هم میگیرم،علمی مذهبی فرهنگی داستانی داستانای خار ...

خلاصه کتاب ها رو هم میذاره ؟ من چندین بار کتاب خریدم ولی بعدا دیدم اصلا محتواش برای روان بچه مناسب نیست در حالیکه گروه سنیش اوکی بوده  اینطوری کلی کتاب بی مصرف خریدم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه کتاب ها رو هم میذاره ؟ من چندین بار کتاب خریدم ولی بعدا دیدم اصلا محتواش برای روان بچه مناسب ن ...

ببین دراین حدخلاصه میذاره،من راضی بودم هرچی گرفتم

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۶۱۴-۱۸۱۳۵۷_03l9.png

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

لیلی جون اینقد دوست دارم که نگو   

کاش میشد از پشت شیشه موبایل شد بوسیدت 

همیشه دعای خیر من همراته ❤️

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
لیلی جون اینقد دوست دارم که نگو     کاش میشد از پشت شیشه موبایل شد بوسیدت  همیشه د ...

عزیزم ممنونم از انرژی مثبتت و حس خیلی خوبی که بهم دادی 😍 و بسیار ممنونم از اینکه دعام می‌کنی خیلی خوشحال شدم واقعا 

شاید ندونی ولی خیلی حس خوبیه که وقتی به دعا نیاز داری بدون اینکه بدونی ، یکی یه گوشه این دنیا بدون اینکه تو رو دیده باشه داره برات دعا می‌کنه اونم بدون اینکه ازش بخوای  ،  خیلی به دلم نشست و حس خوبی بهم دادی ممنونم ازت ♥️😍🌹

کاش بگین مجله های نی نی نبات رو دقیقا از کجا می‌گیرین منم یه پسر سه ونیم ساله دارم معمولا از  د ی جی کالامی خرم کتابهاشو چون تو قسمت نظرات مادرهای دیگه نظر میگذارند مثلا مجموعه کتاب می می نی خیلی مناسب این سنه و بچه باهاش ارتباط برقرار می کنه

کاش بگین مجله های نی نی نبات رو دقیقا از کجا می‌گیرین منم یه پسر سه ونیم ساله دارم معمولا از  د ...

عزیزم من از خود سایت نبات میخرم ، البته الان پسر من سه سال و چهار ماهشه انگار دیگه نی نی نبات واسش خیلی ساده شده واسش نبات کوچولو میخرم بیشتر استقبال می‌کنه داستان هاش و شعر هاش طولانی تر شده بازی هاش به فکر بیشتری احتیاج داره بعضیاشو نمیتونه حل کنه ولی اونایی که می‌تونه رو دوست داره 

ببخشید به  موضوع تاپیک تون  بی ربطی درخواست دوستی دادم نپذیرفتید گویا میشه لطفا راجع به روش تون برای از پوشک گرفتن پسرتون توضیح بدین من دیگه واقعا به استیصال رسیدم لطفا با جزئیات توضیح بدین  پست تون رو تو یکی از تاپیک ها دیدم به نظرم روش متفاوتی داشتید

ببخشید به  موضوع تاپیک تون  بی ربطی درخواست دوستی دادم نپذیرفتید گویا میشه لطفا راج ...

عزیزم حقیقتش از صحبت های خصوصی خیلی استقبال نمیکنم ولی توی تاپیک ها سوالی باشه اگر بتونم خوشحال میشم بتونم جواب بدم 

اگر سوال مشخصی دارین بپرسین تا من بنویسم 

بگید بچه تون جنسیتش چیه چند وقتشه حرف زدنش چطوریه توی کدوم مرحله از حذف پوشک هستین همکاریش توی چه سطحیه اصلا آمادگی داره یا نه اینا مهم هستن و روی نتیجه اثر میذارن 

ببخشید به  موضوع تاپیک تون  بی ربطی درخواست دوستی دادم نپذیرفتید گویا میشه لطفا راج ...

ببین از پوشک گرفتن آموزش نیست که بگیم و بچه یاد بگیره

بلکه یه مهارته 

شما این ذهنیت رو داشته باش که هر وقت میخوای یه مهارت جدید به بچه یاد بدی باید در بستر زندگی این اتفاق بیفته درگیر زمان و چگونگی نباشی فقط اجازه بدی انجام بشه 

این یعنی اجازه بدی بچه ببینه ، اداشو دربیاره ، تمرین کنه عادت کنه و انجام بده 

کلا توی همه چیز همینه تمیز کردن اتاقش مسواک زدن دستشویی رفتن 

هر چی هر مهارتی رو میخوای تبدیل کنی به عادت از این قاعده کلی پیش برو موفق میشی 

حالا این قاعده کلی رو بخوایم بندازیم روی حذف پوشک باید بخاطر حساسیت های اندام تناسلی یه سری نکات رو بهش دقت کنیم که بچه دید منفی نسبت به خروجی های بدنش و اندام تناسلی براش به وجود نیاد ترس ایجاد نشه مقاومت ایجاد نشه 

سن بچه نکته مهمیه بچه ها هر کدوم یه نشانه هایی برای ترک پوشک از خودشون نشون میدن مثلا پسر من از دو سال و تقریبا ده ماهگی پوشکش شب تا صبح خشک بود ، این یه نشونه ست ، یا یه بچه رو میبینی می‌فهمه داره ادرار یا مدفوع می‌کنه سر جاش می ایسته ، توجه می‌کنه ، میمونه زور میزنه یا وقتی پوشکش کثیف میشه بدش میاد خبر میده یا پوشک رو نمی‌ذاره ببندی فرار می‌کنه یا پوشک اذیتش می‌کنه و... اینا نشون دهنده این هستن که بچه دیگه آمادگی جسمی رو داره که از پوشک جدا بشه 

اگر بچه ت از نظر سنی اوکیه ولی هنوز با پوشک اوکیه مثل پسر من میتونی یه کلک بزنی یه کاری کنی دیگه خیلی هم با پوشک راحت نباشه مثلا پوشک رو خیلی شل ببندی باز بشه بیاد توی شلوارش و یا کار های دیگه که به ذهنت ممکنه برسه 

قبل از هر اقدامی برای از پوشک گرفتن باید بگم باید یه اولویت برای خودت مشخص کنی ، وقتی اولویت نداری تمرکز و فکرت هی پراکنده میشه و هی حرص میخوری و از هر مسأله مهمی فقط یه تیکه شو انجام میدی توی هیچ کدوم هم اونطوری که باید پیش نمیری 

مثلا اگر خواب بچه تنظیم نیست اگر مسواک نمیزنه اگر جیغ می‌زنه اگر هر عادت بدی داره همه رو بی خیال میشی فقط تمرکزت رو میذاری روی از پوشک گرفتن 

بقیه موارد مهم هستن ولی فقط یه گوشه ذهنت نگه می‌داری تمرکزت روی پوشکه دیگه بابت مسایل دیگه هی به بچه گیر نمیدیم و بکن نکن نداریم همه مواردی که حرصشو میخوای بخوری رو کج دار و مریز ازش رد میشی 

بریم سر اصل مطلب

نکته اول مهارت این بود که بچه باید ببینه ، ولی چون دستشویی رفتن توی حریم ماست و نمیشه جلوش انجام بدیم پس چطوری باید ببینه ؟ 

هر طور هست ذهن بچه باید آمادگی پیدا کنه 

اثر قصه خمیر بازی نقاشی رو اصلا کم نبین با همدیگه با خمیر بازی سنگ توالت دستشویی رو درست کن شلنگ درست کن

بچه درست کن مامان و بابا درست کن پی پی درست کن جیش درست کن همه رو دونه دونه بفرست دستشویی و جیش و پی پی ها رو بفرست خونه شون 

حتی وقتی بچه پوشکیه فرایند دستشویی‌ رفتن رو وقتی میبریش دستشویی کم کم با خوش رویی هر وقت حوصله داشت گوش بده براش ریزه ریزه بگو ، شلوار رو به این میخ آویزون میکنیم یه میخ پایین که دست بچه بهش برسه بزن به دیوار که بعدا خودش مستقل این کار رو بکنه حالا  با این دست شلنگ رو میگیریم شلنگو باز میکنیم پی پی ها برید خونه تون حالا اندام تناسلی رو بشوریم از جلو به عقب از جلو به عقب ، آها  حالا شلنگ رو بذاریم سر جاش دستمال بدو بیا توی دستم یه دستمال برمی‌داریم میذاریم روی اندام تناسلی مون برمیداریم میذاریم برمی‌داریم میذاریم برمی‌داریم خب حالا از صندلی بریم بالا ابو باز کنیم دست بشوریم بشماریم یک دو سه تا پونزده حالا آب بکشیم کف ها برید خونه تون یوهوووو حالا از لذتش حرف میزنی آخیش سبک شدیم دستامونو بو کنیم وای چه بوی خوبی میده تمیزی چه حس خوبی داره 

چشم بچه مغز بچه باید به این فرایند عادت کنه 

من انقدر این مسأله رو جدی گرفتم که حتی بچه م توی نقاشیش برای آدمک پی پی میکشید دستشویی هم میکشید 

کتاب های مختلفی هست ، کارتون پاتی ترینینگ رو میتونی براش بذاری کوکو ملون هم کارتون خوبی برای دستشویی رفتن داره 

ذهن بچه رو درگیر این مسأله کن بذار بفهمه بشنوه 

داری یه ذهن خام رو متوجه یک حقیقت می‌کنی قراره احساس ادرار و مدفوع رو توی بدنش شناسایی کنه بذار به جزییات اهمیت بده 

اینطوری از نظر محیطی بستر برای حذف پوشک آماده میشه 

وقتی خودت و شوهرت میرید دسشویی حتما بهش اشاره کنید آخ آخ دستشویی دارم به مثانه خودت اشاره کن بگو اینجا حس سنگینی میکنم باید زود برم دستشویی وقتی از دسشویی میای از حس خوبت حرف بزن اخیش سبک شدم وای دستام چه بوی خوبی گرفته و...