حتی وقتی بچه پوشکیه فرایند دستشویی رفتن رو وقتی میبریش دستشویی کم کم با خوش رویی هر وقت حوصله داشت گوش بده براش ریزه ریزه بگو ، شلوار رو به این میخ آویزون میکنیم یه میخ پایین که دست بچه بهش برسه بزن به دیوار که بعدا خودش مستقل این کار رو بکنه حالا با این دست شلنگ رو میگیریم شلنگو باز میکنیم پی پی ها برید خونه تون حالا اندام تناسلی رو بشوریم از جلو به عقب از جلو به عقب ، آها حالا شلنگ رو بذاریم سر جاش دستمال بدو بیا توی دستم یه دستمال برمیداریم میذاریم روی اندام تناسلی مون برمیداریم میذاریم برمیداریم میذاریم برمیداریم خب حالا از صندلی بریم بالا ابو باز کنیم دست بشوریم بشماریم یک دو سه تا پونزده حالا آب بکشیم کف ها برید خونه تون یوهوووو حالا از لذتش حرف میزنی آخیش سبک شدیم دستامونو بو کنیم وای چه بوی خوبی میده تمیزی چه حس خوبی داره
چشم بچه مغز بچه باید به این فرایند عادت کنه
من انقدر این مسأله رو جدی گرفتم که حتی بچه م توی نقاشیش برای آدمک پی پی میکشید دستشویی هم میکشید
کتاب های مختلفی هست ، کارتون پاتی ترینینگ رو میتونی براش بذاری کوکو ملون هم کارتون خوبی برای دستشویی رفتن داره
ذهن بچه رو درگیر این مسأله کن بذار بفهمه بشنوه
داری یه ذهن خام رو متوجه یک حقیقت میکنی قراره احساس ادرار و مدفوع رو توی بدنش شناسایی کنه بذار به جزییات اهمیت بده
اینطوری از نظر محیطی بستر برای حذف پوشک آماده میشه
وقتی خودت و شوهرت میرید دسشویی حتما بهش اشاره کنید آخ آخ دستشویی دارم به مثانه خودت اشاره کن بگو اینجا حس سنگینی میکنم باید زود برم دستشویی وقتی از دسشویی میای از حس خوبت حرف بزن اخیش سبک شدم وای دستام چه بوی خوبی گرفته و...