2777
2789

خانما بهم یاد میدین چه جوری از کیت تخمک گذاری استفاده کنم و واسه اولین بار باید چند تا بخرم من پریودام از وقتی رفتم تو اقدام نامنظم شده

تا پریودت تمام شد. روز ۱۱ سیکلت کیت بخر. مثل همین بی بی ها هستن انجام بده هر وقت دو خط قرمز دراومد یعنی تخمک گذاریت آزاده اقدام کن همون شب یه روز در میون اقدام کنن انشالله این ماه باردار میشی گلم توکل بخدا❤️❤️🤲🤲

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند دقیقه باید تو ادار باشه مرسی فداتشم خدا از دهنت بشنوه

همون دو سه قطره مثل بی بی میریزی داخلش ک مثبت بشه من تاحالا استفاده نکردم ولی دوستان گفتن همینجوریه منم میخوام بگیرم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
تو هم تو اقدامی

اره گلم دوماهه نمیدونم چرا نمیشم دکتر هم نرفتم ۴یا۵ روز دیگ موقع پریودیم هست انشالله ک نشم‌و باردار باشم🤲❤️

اره گلم دوماهه نمیدونم چرا نمیشم دکتر هم نرفتم ۴یا۵ روز دیگ موقع پریودیم هست انشالله ک نشم‌و باردار ...

منم ۴ ماهی هست تو اقدام پارسالم ۴ ماهگی یه سقط داشتم اون بار اولین بارشدم الان اتقد طول کشید گفتم کیت بگیرم انشالله بارداری عزیزم تو ار وقتی اقدامی پریودت بهم نخورده

منم ۴ ماهی هست تو اقدام پارسالم ۴ ماهگی یه سقط داشتم اون بار اولین بارشدم الان اتقد طول کشید گفتم کی ...

همون ۳۰ روزه پریود میشم ندیدم‌ کم کسری بیاد. انشالله توهم میشی گلم‌توکل بخدا.‌من دخترم ۶سالشه خودش باباش دیگ دیوونم کردن کی باردار میشی مغزمو خوردن😄😄😄

ای جانمم انشالله این ماه بارداری عزیزم منم اولین بچمه

قربونت استرس نداشته باش بسپارش بخدا حتما میشی گلم. برفتی دکتر سونو اینا بدادی چون یه سقط داشتی زیر نظر دکتر باش خودش بهتر راهنماییت میکنه..