2777
2789
عنوان

عمل جراحی میومکتومی (فیبروم)

1581 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.یه سوال دارم.برای دریافت خسارت درمان از بیمه تکمیلی بعد از عمل نیاز به نامه عمل از پزشک و سونوگرافی قبلی هست.ایا سونوگرافی بعد از عمل هم میخواد؟

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.

چرا می خوای شکایت کنی؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

ببخشید من اشتباه متوجه شدم ما برای بیمه تکمیلی ،فقط سونوگرافی قبل عمل و نامه بستری بیمارستان و خواستن که نظریه پزشک توش مشخص بود ،موقع ترخیص کل پول بیمه تکمیلی داد

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا می خوای شکایت کنی؟

شکایت نمی‌خوام کنم.میخوام خسارت درمان بگیرم از بیمه.اسمش اینه عزیزم.یعنی پرداخت هزینه های عمل توسط بیمه.

ببخشید من اشتباه متوجه شدم ما برای بیمه تکمیلی ،فقط سونوگرافی قبل عمل و نامه بستری بیمارستان و خواست ...

خیلی ممنون عزیزم.بیمه تکمیلی شما انفرادی بود یا گروهی؟

خیلی ممنون عزیزم.بیمه تکمیلی شما انفرادی بود یا گروهی؟

والا ما رو از محل کار همسرم بیمه کردن ،فک کنم گروهیه دقیق در جریان نیستم ،معذرت می خوام شمام میومکتومی کردین؟

والا ما رو از محل کار همسرم بیمه کردن ،فک کنم گروهیه دقیق در جریان نیستم ،معذرت می خوام شمام میومکتو ...

ممنون عزیزم.بله میومکتومی  

سلام 

ببخشید ی سوال داشتم درباره فیبروم 

چون تجربه ش رو داشتید میپرسم میخواستم بدونم فیبروم با اندازه ۱۷cm رو میشه بدون از دست دادن رحم برداشت

و لطف میکنید بگید دکترتون کی بودن؟شما راضی بودید؟

ببخشید که اینجا سوال پرسیدم کس دیگه ای رو نمی‌شناختم و میدونستم درخواست دوستی قبول نمیکنید

قصد اذیت کردن، یادآوری یا ناراحت کردنت رو ندارم فقط این مشکل برای یکی از عزیزانم پیش اومده و واقعا نگرانم

و قسم به امیدی که می‌روید از جای بریدگی زخم در تن🌱

سلام  ببخشید ی سوال داشتم درباره فیبروم  چون تجربه ش رو داشتید میپرسم میخواستم بدونم فیب ...

سلام عزیزم.خواهش میکنم.بله من فیبرومم تو سونوگرافی کوچکتر نشون میداد ولی یکیش بیست و یک سانت بود در واقع.بدون برداشتن رحم عمل کردن برام.من از عملم راضی بودم ولی تهران عمل نکردم.

ممنون ک جوابمو دادید❤️❤️❤️

ببخشید میشه بگید کجا عمل کردید یا اسم دکتر رو بهم بدید

این آشنای من هم مجرد هست و خیلی خیلی ناراحت، 

هر جایی لازم بشه میاد فقط میخواد رحمش رو حفظ کنه

عزیزم رحم حفظ میشه.چرا نشه؟من رحمم پر از فیبروم بود ولی مشکلی نداشت.من رشت عمل کردم پیش دکتر زیبا ظهیری.

البته من عمل میومکتومی کردم یعنی عمل باز.برای دوست شما بستگی به تعداد،سایز و محل فیبروم داره.ممکنه با لاپاراسکوپی هم براشون عمل کنن.

ممنون عزیزم خیلی لطف کردید

آخه پیش دو تا دکتر رفت و هر دو گفتند شاید حین عمل خونریزی کنی و مجبور بشیم رحم رو برداریم

پنج تا فیبروم داره ک بزرگترینش 17cm  هست ب وزن 5کیلوگرم و گفتند کل شکم و لگن رو پر کرده متاسفانه

ممنون عزیزم خیلی لطف کردید آخه پیش دو تا دکتر رفت و هر دو گفتند شاید حین عمل خونریزی کنی و مجبور بش ...

خواهش میکنم.البته من راجع به شرایط دوستتون اطلاعی ندارم ولی رضایت هیسترکتومی یا برداشتن رحم رو از همه بیمارانی که عمل میومکتومی دارن میگیرن عزیزم.به منم همینو گفتن و رضایت نامه اجباری بود منتها پزشکم گفتن یک درصد احتمال این موارد هست فقط.